Wpis z mikrobloga

@frugo90: K---a, mam DS na Xboxie, na PC i jeszcze wychodzi na Switcha?? Może teraz będzie mi dane ukończyć grę w całości. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@frugo90: no jeszcze niedawno były w folii prepare to die edition to kupiłem właśnie za 100 zł. Teraz widzę że już ich nie ma, za to pojawiło się parę używek zwykłych edycji, i kosztują tak od 60 zł w górę. Jest tylko jedna prepare to die używana za 80 zł. Może na gametrade czy gdzieś da się wyłapać trochę taniej, ale generalnie tak to zabawnie wygląda.
  • Odpowiedz
  • 2
@frugo90 i po co komu kompatybilność wsteczna? ( ͡º ͜ʖ͡º)

Co ciekawe, nawet kompatybilność wsteczna na XO X nie ratuje działania gry. Działa dużo lepiej w wielu miejscach, ale wciąż zdarzają się istotne spadki.

Tutaj remaster był konieczny, nawet jakby BC działało też na PS3. :p
  • Odpowiedz
  • 0
@Red_u Jak ten switch sie sprawuje? Nie jest to zabawka na kilka rozgrywek? Chcialem sovie switcha na mikołaja sprawic ale nie moge sie zdecydowac.
  • Odpowiedz
@jckk: Jako przenośna konsola to bije na głowę wszystkie inne. Jeśli nastawiałbym się tylko na granie na TV to myślę że lepiej sobie jakiegoś PS4 czy XboX załatwić. Biblioteka gier natomiast jest super. Sporo gierek do ogrania i to naprawdę porządnych tytułów a nie tylko nieukończone gry od Ubisoftu czy EA.
  • Odpowiedz