Wpis z mikrobloga

Jakie agd się kupuje teraz bo byłem w czterech sklepach i wszędzie inne mi polecają, chyba zależy to od tego na czym maja największą prowizję

Na razie skłaniam się ku płycie Electrolux, lodówce Samsung, zmywarce beko (model za 1800), piekarnik i mikrofali Samsung (ew 2 w 1 też samsubf) pralka Electrolux okap podszawkowy Amica. Do tego jeszcze jakiś odkurzacz. Budżet to mąx 15 kola ale im mnie tym lepiej

#agd #remontujzwykopem #mieszkanie #pralka #zmywarka #zakupy
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Kupuje się to, co się podoba. Nie patrzy się na gadanie pracownika sklepu bo on opycha to co mu na magazynie leży zwykle :) Ja osobiście bym przyjanuszował, obejrzał w sklepie, zapisał numer i zamówił przez net. Gdy kupowałem sprzęt do swojego mieszkania oszczędziłem około 3000 pln na wszystkim. Jak dla mnie to dużo.
  • Odpowiedz
@pyrawlkp: Poczytaj opinie w internecie o produktach, które Cię interesują. Sprzedawcami w sklepach nie ma się co sugerować. Ja ostatnio musiałam kupić pralkę i to była droga przez mękę.
  • Odpowiedz
A i jeszcze jedno, ze względów czysto estetycznych staraj się kupować, jeśli jest taka możliwość w miarę możliwości jednego producenta. Chodzi o to, że kolor Inox z jednej firmy może wyglądać zupełnie inaczej niż z drugiej. Dla mnie jest to dość istotne żeby pasowało do siebie, ale to kwestia gustu.
  • Odpowiedz
@pyrawlkp: Przy okapie zwróć uwagę na głośność (u mnie ,,ARSET" chodzi tak głośno na minimalnych, że nie chce się go w ogóle używać)
wymiary, weź miarkę do sklepu, różnica na opakowaniu i w rzeczywistości wyniosła 1 cm
  • Odpowiedz