Aktywne Wpisy
pavlucco +459
Dostałem takie info od koleżanki z Wrocławia.
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
źródło: 1000015808
Pobierz
Rainmaker97 +536
Amerykanizacja rynku pracy jest coraz bardziej zuchwała. Te gnoje z branży kurierskiej wprost już sugerują, że g---o płacą swoim pracownikom, więc aby ci zbytnio nie protestowali to całą odpowiedzialność zrzucają na klienta, a kuriera stawiają w roli żebraka liczącego na jałmużnę w postaci napiwku.
#antykapitalizm #januszebiznesu #kurier
#antykapitalizm #januszebiznesu #kurier
źródło: IMG_5963
Pobierz

źródło: comment_iWDQ6arNfy22X9551uekhBhM7UUmN5vu.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@smoczewski: Zaraz rozpakuję to zrobię zdjęcie.
@cartsy: Takie są
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_HDRiGkA4nP2wkJHur393hTp9RCtkMnkh.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@tallman: Też tak słyszałam, póki co to mogę powiedzieć, że instrukcja ma 12 stron, a poradnik (Twoja pierwsza gra) 24. Obie książeczki są wielkości trochę większej od A4.
ta druga to jest jak komputerowa wersja przelozona na planszowke
mozesz latwo wyguglowac, chyba sid meiers cywilzacja
jest swietna, ale strasznie duzo czasu trzeba miec
polecam appke bo skraca gre i mozna online pograc w kazdym miejscu
@dynamitri: Z komputerową więcej współnego ma https://boardgamegeek.com/boardgame/77130/sid-meiers-civilization-board-game Jest jednak słabsze od w/w Civki, natomiast niebawem ma się ukazać nowa, lepsza edycja i warto mieć na nią oko, o ta https://boardgamegeek.com/boardgame/233247/sid-meiers-civilization-new-dawn