Aktywne Wpisy

Njal +476
42 butelki za 2 złote 10 groszy w butelkomacie Lidla, szedłem przez całe osiedle obładowany siatami z pustymi pojemnikami po sokach jak menel, a końcowo wyszedłem na tym nawet gorzej niż pan Mietek ponieważ w lokalnym warzywniaku za szkło po Perle placą 20 groszy a ja dostałem 5 groszy od butelki - w Niemczech za tyle plastiku dostałbym rabat na jakieś 20% koszyka zakupowego, no ale Polaczka można dymać
#ekologia
#ekologia
źródło: temp_file6374915349409107727
Pobierz
szynszyla2018 +78
Czy istnieje coś takiego jak numer 112 ale w formie sms? Po wczorajszej akcji w autobusie komunikacji miejskiej w #katowice uważam że takie coś powinno istnieć a jeśli istnieje to chce wiedzieć w jaki sposób.
Akcja wyglądała tak, że naćpany typ chodził z drutem po autobusie i wykrzykiwał że zaj3bie pedofila. Krzyczał to do obcych ludzi. Cała jazda busem to było łudzenie się że akurat do ciebie nie podjedzie. Generalnie
Akcja wyglądała tak, że naćpany typ chodził z drutem po autobusie i wykrzykiwał że zaj3bie pedofila. Krzyczał to do obcych ludzi. Cała jazda busem to było łudzenie się że akurat do ciebie nie podjedzie. Generalnie

https://devstyle.pl/2017/11/13/devtalk65-o-powrocie-do-programowania-z-robertem-podsiadlym/
Dzisiaj mam dla Was wyjątkowy odcinek. Moim i Waszym Gościem jest Robert Podsiadły, który sam siebie określa Starym Juniorem. Programował tak dawno, że pamięta Odry! Nie chorobę, nie rzekę, a takie komputery przeogromne! Opowiada, skąd brały się procesory w dawnej Polsce. I jak wygląda nasza branża i Zawód Programisty z perspektywy osoby będącej tu od samego początku.
Wielce polecam, sam podczas rozmowy słuchałem z wypiekami (bezglutenowymi... ale suchar; ale bezglutenowy! znowu suchar. kończę).
Ten odcinek uczy historii polskiego IT. I uczy... pokory.
PLAY!!
#programowanie #podcast #devtalk #devstyle #kariera