Aktywne Wpisy

Trollex +67
Obawiam się, że ktoś tu próbuje zakłamywać fakty.
Ktoś stawał przeciwko kacapom, a ktoś nie umiał radzić sobie z emocjami i musiał je rozładowywać w bójkach.
Ja tam widzę różnicę.
Ktoś stawał przeciwko kacapom, a ktoś nie umiał radzić sobie z emocjami i musiał je rozładowywać w bójkach.
Ja tam widzę różnicę.
źródło: temp_file7936309633448289830
Pobierz
#przegrywpo30tce powiem wam ze jeszcze rok temu byłem w mega dupie i depresji a właśnie szykuje się do najlepszych świat w moim życiu bo pare miesuecy temu poznałem idealna kobiete.. jest prześliczna przeseksowna i mądra i ogarnięta..do teraz jestem w szoku ze po 30stce mozna poznać taka dziewczynę:) oczywiście samemu też trzeba coś reprezentować a nie tylko sie użalać i nie robić nic.. najlepsze c---i w moim życiu trafiły mi

Nigdy nie podejrzewałem że ludzkości uda się wyrwać spod złodziejskiego systemu finansowego rządów.
Widocznie dla ciebie to projekt na równi np ze skype...
Możesz sobie z tego nie zdawać sprawy ale w przyszlosci ty jak i yeti potomkowie mogą wiele zyskać dzięki kryptowalutowa. Jesteś ignorantem? Nie mój problem...
Komentarz usunięty przez autora
@escabor: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przecież powyższe teksty @escabor brzmią jak jakiś bełkot #gimbaza czy też zaawansowanego foliarza, który zachłysnął się niespodziewanym bogactwem i gada od rzeczy.
Bitcoin jest technologią tak samo przełomową bez dwóch zdań jak internet. I tak jak internet ma
@damianos: Dyskusja z pawlo nie ma sensu, zero argumentow. Wystarczy wyrazic inną opinie i z gory jestes shitcoiniarzem z r/btc wierzącym w fiata, ktory szkodzi jego majatkowi. Albo zgadzasz sie z jego linią podglądową albo jestes wrogiem.
Gdybym był nowy to Twoje teksty na pewno by mnie zniechęciły do bitcoina.
Ja też nie mogę czytać Twoich wpisów bo nie wiem kim Ty w końcu jesteś i o co
To nie było celowe, jakiś babol bo autokorekta na komórce wie lepiej co chce napisać... Ale ta SI jest już dobra, podpowiedziała do tematu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To nie było celowe, jakiś babol bo autokorekta na komórce wie lepiej co chce napisać... Ale ta SI jest już dobra, podpowiedziała do tematu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Smule: a wiesz czym jest spam? Gdyby nie opłaty to nie byłoby żadnego bitcoina. Dlatego jesteście p------i a wasze poglądy to zagrożenie. Nie podoba Ci się to wiesz co zrobić.
@pawlo74: Bitcoin ma problem ze skalowalnością ma i będzie miał. LN nie rozwiąże wszystkich bolączek, problemów ze skalowalnością.
5 transakcji na sekundę to nie jest to o czym wszyscy
@pawlo74: Żeby Ci zaraz nie wyszło że kilku dolarowe opłaty to zaleta BTC. Ale spokojnie, będzie jeszcze gorzej. Przy cenie $15000, o ile dalej będą chętni do pompowania tej bańki spekulacyjnej w co wątpię, ludzie będą płacić po $30 za transfer, a jak ktoś wyśle transakcję z kilku wejść to $100 lekko.
Bitcoin to nie Twoja własność i jesteśmy na wolnym forum. Jak
@pawlo74: Transakcje ETH są 100 razy tańsze. Da się? Da się.