@stassma: Grupa uczniów z 4 klasy pierwszego dnia kiedy nowy statu wszedł w życie wraz z "drzwiami" poszli do dyrektora i vice. Dostali odpowiedź, że nie i koniec. Chwilę potem na długiej przerwie kiedy pół szkoły zeszło się pod drzwi pożarowe jakiś śmieszek wybił szybkę z kluczem za szybką na ścianie w trakcie pożaru czy coś i do dzisiaj nie oddali xD
@Przewodniczacy_Rady_Panstwa to nie mają iść i na gębę, tylko pisemko i dyrektor wtedy musi odpowiedzieć i napisać dlaczego nie i musi podać prawny argument. U mnie w szkole wprowadzili dziennik internetowy i dali rodzicom hasła bez zgody pełnoletnich uczniów. Poszło pismo ze nie wyrażam zgody na wgląd rodziców w moje postępy i tyle. Podobnie było z usprawiedliwieniem nieobecności.
@Przewodniczacy_Rady_Panstwa: Myślę, że zamiast przepłacać na buły to lepiej poćwicz przecinki. Słownik ortograficzny też by Ci się przydał. To tak póki nie masz dzieci i masz czas. ( ͡º͜ʖ͡º)
@tomaszk-poz: ( ͡°ʖ̯͡°) "To tak póki nie masz dzieci i masz czas. ( ͡º͜ʖ͡º) " Nie zamierzam wydawać potomstwa na ten wadliwy świat. W ogóle nic nie zamierzam ale to inna sprawa.
@Przewodniczacy_Rady_Panstwa: U mnie w szkole była podobna sytuacja pare lat temu , drzwi pożarowe zamknięte i ogólne nie wypuszczanie na zewnątrz. Jeden telefon do odpowiedniego miejsca i na drugi dzień było wszystko pootwierane.
@Przewodniczacy_Rady_Panstwa: Jak szkoła nie robi nic z patolgią paląca w kiblach, to dobrym rozwiązaniem jest zaproszenie kogoś z kuratorium oświaty ʕ•ᴥ•ʔ
@Przewodniczacy_Rady_Panstwa: Kuratorium poradzi sobie ze szkołą, która dopuszcza do sytuacji, że jak idziesz się odlać to po wyjściu zapachem przypominasz bezdomnego, a szkoła z patologią
Komentarz usunięty przez moderatora
To tak póki nie masz dzieci i masz czas. ( ͡º ͜ʖ͡º)
"To tak póki nie masz dzieci i masz czas. ( ͡º ͜ʖ͡º) "
Nie zamierzam wydawać potomstwa na ten wadliwy świat. W ogóle nic nie zamierzam ale to inna sprawa.
Edit: https://www.kuratorium.wroclaw.pl/kontakt/
@Bajczarz: Do mojej szkoły (w budynku mieści się jeszcze LO i zawodówka) chodzi z 300 osób. Pali ponad 100. W--------ą 1/3 uczniów? xD