Aktywne Wpisy
OVHcloud +177
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nobody32 +47
Efekt? pic rel
Jebiąca haszkomora i swąd dymu w części korytarza na każdym piętrze od 2 tygodni.
Dlaczego narzekam? Podczas wyjścia na przerwie dłuższej niż pięć minut mogłem pójść do żabki tuż obok i zapłacić kartą za bagietkę czosnkową albo nie całe 4zł za hot doga. Teraz jestem zmuszony płacić fizyczne nominały za małą bułkę kosztującą 6zł i stać w długiej kolejce co pozwala mi kupić coś tylko na długiej przerwie (15 minut) a do tego dochodzi tłumaczenie nauczycielowi, przepraszanie za spóźnienie itd.
Co myślicie mirasy? Dyrekcja słusznie walczy z problemem czy rozwiązanie od d--y strony? inb4 hurr durr co ty tam wiesz gónwniarzu.
#wroclaw #szkola #przegryw
@wysuszony: Co ma logika do tego? Fakt jest taki, że trudno odróżnić pełnoletnich od tych nie. Więc wszyscy są traktowani jednakowo.