Wpis z mikrobloga

Mirki koniec...
Miałem świetne wyniki, super ciało, byłem ułożony i czułem się świetnie... a teraz? Jeżdżę autem (wcześniej autobus i rower) przestałem chodzić na siłownie przestałem ćwiczyć pod triathlon... widzę ze odpadłem z mięśni i wróciła oponka... właśnie dziś nie poszedłem na zajęcia tylko pojechałem do maka po 4 mcmuffiny na śniadanie bo je bardzo lubię... #!$%@?... dość tego... od dziś kończę z takim życiem... (tylko dokończę ostatniego mcmuffina XD) wracam do biegania... i siłowni narazie potem wrócę do normalności... #!$%@? półmaraton biegałem w poniżej 1:30... a teraz? 5km to dla mnie większy wysiłek... wracam do normalnego stylu odżywania i życia... (chciałem się wyżalić :p)
#zalesie #mikrokoksy #triathlon #grubasy #lenistwo
  • 20
@Re-volt: jak najbardziej ;) mój cel to znów moc na luzie biegać 10km przynajmniej 35kg na klatkę (mało ale wcześniej brałem 45) i znów ważyć Ok 75 przy tkance ok 6% dam update za 2 miesiące z fotka przed i po ;))
@Re-volt: nie chce schudnąć chce przejść z Ok 12-13% do 8-9% tkanki i chce by mięśnie dawne wróciły już miałem takie sytulacje i spokojnie w 2 miesiące się udawało wyglądać jako tako
@Lordon powiem Ci... zrobiłem w tym roku pełny dystans IM. Sprzedałem fanty triathlonowe. No nie ma #!$%@? żebym wyszedł na trening z humorem. Myślałem że jak skończę z tri to wszystko stanie się przyjemne, bez celów treningowych, s dla siebie. #!$%@? zbieram na nowy rower.
@Lordon: powiem tak, wpis ma wydzwiek zdziadzialego tatusia ktory ma #!$%@? zycie obowiazkami i rodzina. Ale ty masz studniowke czyli 19 lat. Jesli miales takie rezultaty jako nastolatek to wroze Ci szybki powrot do formy. Tylko rusz dupe
@Lordon: przetrenowanie czasem trwa kilka sezonów - czasem warto odpocząć. Grunt, że masz motywację - powodzenia, rusz dupę i wspomnij MKONa (#!$%@?ć talent, tylko praca :D)

Żeby nie było - ja złamałem nogę w udzie w trzech miejscach (wieloodłamowe z grubym przemieszczeniem) 3 miesiące temu (tydzień po zawodach, do których przygotowywałem się przez 3 lata). Mam mega motywację, żeby wrócić, więc już chodzę i trenuję. I wiem, że będzie ok.

Nie
@Maciek-z-Krakowa: Hm tzn przetrenowalem się i odpoczalem 2 miesiące i było super i wgl ale w pewnym momencie (po pół roku) wpadło mi dużo pracy w szkole i wgl Wiec musiałem odpuścić pare treningów i nagle wszystko poszło się walić :( ale powoli wracam :D MKON świetny gość :D pamietam te słowa ;)