Aktywne Wpisy
mateo2111 +84
Dlaczego nikt nie wymusza ograniczenia prędkości samochodów przez producentów? Po co w ogóle samochodom możliwość jazdy z prędkościami 200kmh+ nie licząc prądu wyjątków to maksymalna dopuszczalna prędkość na świecie to jakieś 150kmh. Przecież taka zmiana mocno zredukowała by ilość śmiertelnych wypadków tak jak na A1 jakby kierowcy mogli jechać maksymalnie te 160kmh
#wypadek #samochody
#wypadek #samochody
moll +185
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Miałem świetne wyniki, super ciało, byłem ułożony i czułem się świetnie... a teraz? Jeżdżę autem (wcześniej autobus i rower) przestałem chodzić na siłownie przestałem ćwiczyć pod triathlon... widzę ze odpadłem z mięśni i wróciła oponka... właśnie dziś nie poszedłem na zajęcia tylko pojechałem do maka po 4 mcmuffiny na śniadanie bo je bardzo lubię... #!$%@?... dość tego... od dziś kończę z takim życiem... (tylko dokończę ostatniego mcmuffina XD) wracam do biegania... i siłowni narazie potem wrócę do normalności... #!$%@? półmaraton biegałem w poniżej 1:30... a teraz? 5km to dla mnie większy wysiłek... wracam do normalnego stylu odżywania i życia... (chciałem się wyżalić :p)
#zalesie #mikrokoksy #triathlon #grubasy #lenistwo
@kargo89: miałem serio ładne ciało 6% tkanki i ważyłem 80kg... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Żeby nie było - ja złamałem nogę w udzie w trzech miejscach (wieloodłamowe z grubym przemieszczeniem) 3 miesiące temu (tydzień po zawodach, do których przygotowywałem się przez 3 lata). Mam mega motywację, żeby wrócić, więc już chodzę i trenuję. I wiem, że będzie ok.
Nie