Aktywne Wpisy
wedkarzyk +8
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
qew12 +1
Jak weszliście w programowanie? #programowanie #programista15k
Na zajęciach zrobiło mi się mega słabo, niedobrze, ledwo siedziałam, brzuch mnie bolał (miesiączka), ale najgorsze że zaczęły mi drętwieć ręce i nogi. Zawołałam prowadzącego bo spanikowałam, wziął mnie do portiera i zadzwonili po pogotowie, położyli na ziemi na kocu, nogi na fotel i czekaliśmy.
Chyba nigdy się tak nie trzęsłam, było mi tak zimno nawet pod kocem, później zwijałam się z bólu... To było naprawdę koszmarne, błagałam w myślach żeby ta karetka przyjechała jak najszybciej bo się tego drętwienia rąk przestraszyłam. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Przyjechali po chyba 15 minutach albo dłużej, nie wiem nawet... Ciśnienie w normie, wszystko niby ok, dali mi dożylnie ketonal, przy okazji jeszcze tam zwymiotowałam.
Ratowniczka mi powiedziała że to pewnie z nerwów... Zaproponowali że odwiozą mnie do domu bo to niedaleko i że mam się cieszyć bo rzadko to robią ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Szanuje #ratownictwo. Bardzo fajni ludzie, kierowca przypadkiem sygnał włączył bo mu się pomyliło, na co babka że uuu, dyskoteka ( ͡° ͜ʖ ͡°) Potem mnie zapytała "Jak sie czujesz?" a gość z przodu "A dobrze, dzięki" XD
Leże w łóżku i odpoczywam, do teraz nie wiem co się o------o, nigdy nie miałam takiej akcji. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#zdrowie #studbaza #truestory
Moja matka kiedyś miała ostry atak kamicy nerkowej (wtedy jeszcze nie wiadomo było co jest). Wezwani ratownicy zamiast pomoc zaczęli Wrzeszczec na biedna kobietę. Dziwie się ze ciebie tak ulgowo potraktowali, pewnie się nudzili.
Nie chodzi o mnie, ale o uświadomienie czegoś innym. Karetke wzywa się do wyjątkowych sytuacji. Nie sraczki, nie gorączki, nie kiedy potrzeba recepty. Często w małych miejscowościach brakuje karetek, jeżeli ty zajmiesz jakiś zespół, bo panika i omg umieram bo mam kaszel i stan podgorączkowy lub mam miesiączke od ponad 10 lat, ale zapomniałam sobie kupić
Karetki są od sytuacji zagrożenia życia, tutaj jej nie widzę.
@Sanski: ja myślę, że to jest przyczyna. Ostatnio sobie zaaplikowałam dwa tabsy ibuprofenu, bo mnie gardło napierdziela i jak leżałam, to właśnie czułam taką drętwotę kończyn, wydawało mi się, że serce mi przestaje bić XD Kiedyś to co miesiąc się szprycowałam ibuprofenem (właśnie przez bóle miesiączkowe), więc pewnie organizm
@Sanski: No super.
@alicjaxoxo Ale zdrowia mogło być. Jak by mi zaczęło dretwiec ciało to też bym się zaniepokoil.