@comer123 @piekarSOAD: na ta chwile działa to lepiej niż touch id ale jak jest naprawdę to sie okaże z czasem
@Doleginho: dla kogoś kto stoi z boku i się przygląda to według mnie nie warto wydawać takiego hajsu, ja lubię zabawki od Apple i cena ma oczywiście znaczenie ale nie odgrywa najważniejszej roli
@michallukawski: recenzji masz sporo w necie więc w kilku słowach ode mnie - przesiadam się z 7 Plus ekran - meh, sam nie wiem co o tym myśleć, sporo miejsca marnuje się przez ta głupia klawiaturę gesty - super! brak guzika i face id - na ta chwile działa genialnie a o guziku dzięki gestom już zapomniałem bateria - nie mam pojęcia
@kuba1992wwa: a idź mi z tym Szajsung Ekspiriens, prawdziwy Android to jest w Pixelu albo Motoroli, a nie w tym, nic tylko nasrać jeszcze tam na środku launchera ( ͡°ʖ̯͡°)
Kilkaset tysięcy żeby jeździć w kurtce z prędkością dużego to całkiem rozsądny wybór. To chyba taka nowa definicja lukausu w Polsce. Bez spinki tylko:p #transport #bogactwo #zima
#iphone #iphonex #apple
źródło: comment_uOpmWoRPZA9V29AEMir1EhrfS9H6nG2T.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_5lI9LiSTiGlPVrfqS62L1vLFvTujsaJg.jpg
Pobierz@Doleginho: dla kogoś kto stoi z boku i się przygląda to według mnie nie warto wydawać takiego hajsu, ja lubię zabawki od Apple i cena ma oczywiście znaczenie ale nie odgrywa najważniejszej roli
ekran - meh, sam nie wiem co o tym myśleć, sporo miejsca marnuje się przez ta głupia klawiaturę
gesty - super!
brak guzika i face id - na ta chwile działa genialnie a o guziku dzięki gestom już zapomniałem
bateria - nie mam pojęcia