Wpis z mikrobloga

@Radzio697: Jak widzę elektryka na autostradzie to raczej nie zakładam, że ktoś se takie auto kupił do jeżdżenia w trasy, tylko do miasta, a teraz jedzie autostradą bo akurat musi tędy.
  • Odpowiedz
@nutellowy: na drogach poza miastem często elektryki jadą w tempie tirów a nawet za tirami większość trasy żeby mieć większy zasięg. W zimę ten zasięg dodatkowo spada przez ujemne temperatury więc jadą jeszcze wolniej czasami i sa wyprzedzani przez ciężarówki
  • Odpowiedz
Wszyscy poza jedną niewinną Teslą. Ciekawe dlaczego ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@KanJaweuDieZweite: tylko że tesla z ogrzewaniem może sobie tak stać tydzień i nie musi mieć włączonego silnika jak reszta kolejki bo k---a zamarzną w chwile xD Chłop se w ciepełku i ciszy oglądał netflixa, a reszta się modliła żeby silnik się nie wyłączył xD
  • Odpowiedz
@nutellowy: Tłumaczę na polski: Patrzcie, koleś zapłacił kilkaset tysięcy złotych żeby kupić Teslę a teraz jedzie z prędkością ciężarówki po autostradzie i pewnie siedzi w kurtce bo szkoda mu baterii na włączenie ogrzewania.
  • Odpowiedz
@nutellowy: OP zwraca uwage ze jadący przed nim Mustang EV jedzie z prędkością Tira. Dodatkowo wydawać sie może, ze wyraża zdziwienie jego stosunkiem ceny do prędkości
  • Odpowiedz
@Radzio697: miszczu, myslales moze zeby poezje pisac?
Bo tutaj polowa komentarzy przypomina analize wiersza na jezyku polskim, co autor mial na mysli i czemu podmiot liryczny zachowuje sie tak a nie inaczej ( )
  • Odpowiedz
tylko że tesla z ogrzewaniem może sobie tak stać tydzień

@KochanekAdmina: może stać, choć może już potem nie ruszyć :-( Ale zakładając, że akumulatory były powyżej 50%, to taki postój na trasie to dla Tesli to pestka.
  • Odpowiedz
  • 11
@PurpleHaze: Powiem Ci trochę strach. Jeszcze się okaże że to wszystko nieprawda i że w ogóle to nie ja jechałem a może i wszystko to symulacja byku jaki wielki wybuch xD. Tak na luźno jechał sobię no oczko odpuściłem i sobie jechałem za nim jakieś ze 100km. Bez spiny nic. A może poddymie. No jak ciężarówki się nie mają wyprzedzać i jest zakaz w PL to czy tak skrajnym wymysłem
  • Odpowiedz