Wpis z mikrobloga

• 0
@Airbooz to nie znaju. Wiem tylko, że to chyba nie był dobry pomysł ;). Jeśli świeża to zrób m.in. fotki i leć na LPG forum. Tylko lepiej nie pisz gdzie zakładales bo jak właściciel czyta to potem może robić problemy przy gwarancji jeśli będziesz od razu gościa smarował online
  • Odpowiedz
  • 0
@naxed pod jakim względem nie dobry? Kurde fajne chodziła przez jakiś czas i nagle zaczęła zrywac. Cos tam z mapa pogrzebal alw nic to niw zmieniło. Jutro świece wymienię i zobaczę czy cos się zmieni. Auto mam 2 miesiace. Na benzynie idzie ładnie
  • Odpowiedz
  • 0
@Airbooz z serwisów i zakładu słyszę, że wieczne problemy. Przynajmniej masz BRC,to dobrze. Wypal ten gaz i dawaj na inną stacje. Wymień też filtr powietrza, przepal go z 50-100km na Pb
  • Odpowiedz
  • 0
@naxed wymieniłem swiece. Kurde jak ręką odjąć. Tersz płynnie przyspiesza nie zrywa i jest fajnie. Jedynie cos przy 2000 obrotów wyczuwam delikatne zerwanie płynności przyspieszania i później idzie dobrze ale to tkie minimalne. W poniedziałek zostawię na strojenia ale na szczęście nie trzeba było gleboko szukać problemu
  • Odpowiedz