Aktywne Wpisy

IntruderXXL +151
No cuszzz... Bark większy niż głowa... a to zdjęcie gdy jestem najmniejszym sobą, przed mutacją która nastąpi w najbliższych miesiącach
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #strongaf #sport #pokazforme #zdrowie
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #strongaf #sport #pokazforme #zdrowie
źródło: Plecy
Pobierz
Ricx +227
źródło: temp_file4912378804748475671
Pobierz

Właśnie czekam sobie. Uprzedzając - tak, zamówiłem hawajską. ( ͡º ͜ʖ͡º)
#chwalesie #pizza
źródło: comment_wDx1BypumKXUGCnH9Qlsbgsgnuuke1jo.jpg
Pobierz@Slonx: Możecie nalać polaczkowi Don Perignona, albo dobrej w----y 18 letniej. Polaczek wypije duszkiem i powie, że cierpkie i jakieś mdłe. Dacie polakowi trufli to powie, że to jakiś zgniły czosnek. Zaparzycie polaczkowi dobrego espresso z dobrej, ręcznej maszyny, z świeżo mielonych ziaren bardzo dobrej jakości, powie że jakaś mała ta kawa i w ogóle kwaśna i i dziwnie smakuje. Dlatego
Twój problem, że masz omamy i wszędzie widzisz moje komentarze, mogę Ci polecić specjalistę, ale wątpię by pomógł.
Nieustannie bawi mnie dysonans podludzi żrących g---o gdy ktoś im powie, że żrą g---o.
@ButtHurtAlert: Dlatego też nie robi się tego w knajpach w których się wcześniej nie zamawiało. To nie jest sposób na taxi w obcym mieście - nie o to chodzi. Jednak jeśli kierowca cię
Pewne smaki się nie łączą i o tym wie ogół populacji, jak i wszyscy szefowie kuchni, pewna oderwana od rzeczywistości część społeczeństwa zdaje się o tym nie wiedzieć i w porządku, nic mi do tego, dopóki nie próbują forsować takiego wysrywu jako kulinarne objawienie.
Nie połączysz lazura z czekoladą, nie sypniesz parmezanu do świeżego łososia,
@DewJan:
źródło: comment_aQKMIk9H5l4sLoFYSlJCznzes89aWRAk.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@DewJan: O czym należy pamiętać podczas transportu zwierząt.
Na miejscu dostawcy zawiozłabym cię do lasu i tam zostawiła
Komentarz usunięty przez moderatora
@Slonx: no to jest juz nas dwoch, bo tez widze te wpisy w watkach o pizzy :E xD