Wpis z mikrobloga

Ogłoszenie #mirekszukazony

Zgłoszenie z formularza nr 6

Imię: Jan

Miejscowość: Leeds

Kim jestem

Mieszkam w Anglii od 2009 roku gdzie pracuje. Wlasciwie to pochlania wiekszosc mojego czasu. Pracuje na 2 fronty bo oprocz pracy na etacie rozkrecam wlasny biznes.

Taki troche typ samotnika lubiacy wygode:)

Wygląd

Jakies 193cm wzrostu, z bmi ciut wiecej niz byc powinno.

Ciezko powiedziec cokolwiek o stylu, skoro przez wiekszosc czasu nosze firmowe polowki.

Zainteresowania

W czasie wolnym bezposrednio po pracy: gotuje:) lubie gotowac mimo iz mieszkam sam w kuchni spedzam troche czasu.

Jak juz ugotowane to H3 lub eu4, ksiazka (Pillipiuka, Prachetta albo Sapkowskiego) ewentualnie jakis film.

Gdy mam wiecej niz 6h wolnego- wypad nad wode- kajak lub zaglowka (mam patent sternika) albo wyjazd na mecz:) tak, zyje pilka nozna i trzeba to zaakceptowac bo zmienic sie nie da.

Czasem poprostu wypad autem w jakies nowe ciekawe miejsce.

Jedyna rzecza jaka zbieram sa magnesy z miejsc ktore odwiedzilem- oprocz zdjec to podstawowa pamiatka ktora zawsze staram sie zdobyc.

Czego oczekuję?

Nie mam okreslonej preferencji jesli chodzi o wzrost etc.

Szukam Mirabelki majacej juz jakis plan na zycie. Wiedzacej czego chce i nie bojacej sie malego ryzyka. Takiej ktora potrafi wysluchac, skomentowac ale takze wesprzec dobrym slowem gdy jest taka potrzeba. Szukam Mirabelki ktora juz skonczyla szkole srednia wiec minimalny wiek ustawmy na 20

Reszta wyjdzie w praniu.

Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?

Jest kilka dostepnych scenariuszy- wszystko zalezy od tego co tak naprawde pasuje tej drugiej polowce:)

Stosunek do ślubów, dzieci, używek

Nie mam nic przeciwko slubom, dopuki nie robi sie wesela na pokaz.

Uzywki- nie pale, nawet nie pykam bez zaciagania. kiedys palilem.

alko- p--o podczas meczu jak najbardziej. imprezy okolicznosciowych raczej nie uczeszczam wiec okazji do wiekszej wypitki nie mialem od kilku lat.

Jak się zgłosić?

Zgłoszenia przesyłajcie wypełniając formularz na http://mirekszukazony.cba.pl/ (nie działa on na przeglądarce wbudowanej w wykopową aplikację na androida - nie przyjmuje zdjęcia, więc jeśli otwieracie link w ten sposób to musicie przejść do normalnej przeglądarki wciskając przycisk w prawym górnym rogu).

Jako załącznik do formularza wymagane jest zdjęcie przedstawiające uczestnika/uczestniczkę z kartką z napisanym nickiem z wykopu (twarz nie musi być widoczna). Zdjęcie maksymalnie 2 MB.

NIE PRZYJMUJEMY ZGŁOSZEŃ PRZEZ WYKOPOWE PRYWATNE WIADOMOŚCI!

"Osoby zainteresowane powyższym zgłoszeniem mogą kontaktować się na adres: akcjamirekszukazony@gmail.com

@wypok_smieszne_obrazki @nika_blue @kwasnydeszcz

#samotnosc #milosc #ogloszenie #podrywajzwykopem #randkujzwykopem #zwiazki #tfwnobf #tfwnogf #rozowepaski #niebieskiepaski #leeds #uk #emigracja
kwasnydeszcz - Ogłoszenie #mirekszukazony

Zgłoszenie z formularza nr 6

Imię: Jan...

źródło: comment_uGE6wUwhGRc9GUWlPRHK3tgknxFSFx1N.jpg

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach