Aktywne Wpisy
ryszard-kulesza +279
Czy ja dobrze zauważyłem, że wykopki zbiorowo uznały, że coś tak powszechnego w naszej cywilizacji, jak posiadanie psa jako zwierzęcia domowego jest "lewackie"? xDDD
Jakieś brednie o "julkach", "psieckach" tak jakby tylko takie osoby posiadały psy, ogółem traktowanie psiarzy, jakby ich pupile były jakąś nowomodną fanaberią wymyśloną przez lewicę xD
#psy #bekazpodludzi #bekazwykopkow
Jakieś brednie o "julkach", "psieckach" tak jakby tylko takie osoby posiadały psy, ogółem traktowanie psiarzy, jakby ich pupile były jakąś nowomodną fanaberią wymyśloną przez lewicę xD
#psy #bekazpodludzi #bekazwykopkow
o__0 +309
Kupuje mieszkanie i mam do wyboru mieszkanie na 11 albo na 13 piętrze. Sam wolę mieszkać wyżej, czyli na 13, ale niektórzy twierdzą że to "pechowa 13" i później (za 15-20 lat :)) trudniej będzie je sprzedać.
Czy dla was fakt mieszkania na 13 piętrze ma jakieś znaczenie i uważacie, że przynosi pecha, czy macie to w dupie, bo każdy ma swoje przeznaczenie?
#mieszkanie #zakupy #decyzja #pytanie #pytaniedoeksperta #deweloper
Które piętro wybrać?
@m_pom: mi osobiście to nie przeszkadza. Pytanie tylko pod kątem późniejszej sprzedaży (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Dla przykładu - dwa lata z rzędu miałem setup biały rower + czerwone komponenty i zawsze był z nim problem. Jak zmieniłem kolor komponentów (ta sama marka tylko inny kolor), to problemy nagle zniknęły. Niby pierdoła i nawet sam z siebie się śmieje jak to sobie powtarzam ale patrząc na fakty, to
Jeśli nie ma windy to nawet jeśli mieszkanie na 13 piętrze jest ładniejsze, bierz to z 11 piętra
Komentarz usunięty przez autora
#wmoimsercutylkomirko 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ