Aktywne Wpisy
Joxek +129
Wczoraj byłem na większym spotkaniu rodzinnym i miałem sytuacje jak z mema ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mój kuzyn rocznik 1991 rok temu wziął ślub i mieszkają we #wroclaw na #wynajem Oboje pracują on w #korposwiat ona jako dietetyczka. No i pewnym momencie na spotkaniu zagaduje do nich ciotka rocznik chyba 1960 z pytaniem czy już mają coś swojego czy dalej wynajmują. No to kuzyn mówi że nie bo
Wchodzimy do tego łagodnego pokoju a kuc w swoim zamknięty. Myślę dziwne drzwi jak nikogo nie ma zawsze są otwarte. Komputer jest skierowany u kuca tak że jak otwierasz drzwi to on tyłem do ciebie siedzi pod koniec pokoju. Już jak otwierałem drzwi słyszałem dziwny dzwiek jakby ktoś w coś bił. Patrzę a on wali konia na słuchawkach do jakiegoś anime ki #!$%@? XD słuchawki pchelki na uszach i jedzie XD. Ja tylko,, o #!$%@? '' powiedziałem i od razu kierowniczka przyleciał wtf xD w tym momencie stulej wydał z siebie dzwiek typu,hyyyyng''. Zapina spodnie, ściąga słuchawki. Kierowniczka skamieniała XD nigdy jej takiej nie widziałem. Ja w tm momencie,, Mariusz masz dla mnie te odczytu licznikow' '. Ten w jednej chwili podskoczyl prawie pod sam sufit XD.,, To nie tak' 'mówił. A za nim na monitorze wielka ośmiornica coś robiła jakiejś dziewczynce animu.xD ominął zabezpieczenia korpo z odłączył się od sieci i połączyl kablem ze swoim telefonem. Kierowniczka tylko powiedziała że jest zwolniony od razu XD dzisiaj dostał dyscyplinarke ja #!$%@?. Wszyscy w firmie jebia z tego taka beke XD żeby walić gruche w robocie Hahaha XD stulejarzu jestem pewien że masz na tym serwisie konto, na pewno bb po tym co wpisali ci w papierach jedyna robota która cię przyjmie to McDonald, chociaż i w to wątpię bo tam trzeba mieć czyste rączki XD #pracbaza #truestory
Komentarz usunięty przez moderatora
@taktoto:wielkie korpo i 3 miesiace nic nie robie xD
No chyba nie.
@OzaweNakashi (╯︵╰,)