Wpis z mikrobloga

Jestem pracownikiem w wielkim korpo.Na to co dzisiaj się #!$%@? brak mi słów XD. Zatrudnili kuca wczoraj 23latniego.Mial ogólnie zajmować się excelem i przesyłac innym komórkom zadania organizacyjne. Wszystko było spoko wczoraj, ma swój oddzielny pokój w którym pracuje, jest on połączony z pokojem pracowników. Najlepsze jest, że Ci pracownicy wzięli wczoraj urlop na tydzień. Ja i kuc przejelismy większość obowiązków, ja jednak jestem w innym teamie 2pokoje od niego. Wysłałem mu o 7 rano wiadomość z zadaniem żeby spisał mi kilka odczytów pewnego płatnika. Kilka h brak wiadomości więc wstałem i postanowiłem się do niego przejść. W drodze zatrzymała mnie kierowniczka z tego samego pokoju gdzie idę. Mówię że do kuca bo nie odpowiada na wiadomości kilka h i stopuje realizację zadania. Ta powiedziała że idzie ze mną do tego pokoju połączonego wziąść jakieś dokumenty i teraz najlepsze XDDD

Wchodzimy do tego łagodnego pokoju a kuc w swoim zamknięty. Myślę dziwne drzwi jak nikogo nie ma zawsze są otwarte. Komputer jest skierowany u kuca tak że jak otwierasz drzwi to on tyłem do ciebie siedzi pod koniec pokoju. Już jak otwierałem drzwi słyszałem dziwny dzwiek jakby ktoś w coś bił. Patrzę a on wali konia na słuchawkach do jakiegoś anime ki #!$%@? XD słuchawki pchelki na uszach i jedzie XD. Ja tylko,, o #!$%@? '' powiedziałem i od razu kierowniczka przyleciał wtf xD w tym momencie stulej wydał z siebie dzwiek typu,hyyyyng''. Zapina spodnie, ściąga słuchawki. Kierowniczka skamieniała XD nigdy jej takiej nie widziałem. Ja w tm momencie,, Mariusz masz dla mnie te odczytu licznikow' '. Ten w jednej chwili podskoczyl prawie pod sam sufit XD.,, To nie tak' 'mówił. A za nim na monitorze wielka ośmiornica coś robiła jakiejś dziewczynce animu.xD ominął zabezpieczenia korpo z odłączył się od sieci i połączyl kablem ze swoim telefonem. Kierowniczka tylko powiedziała że jest zwolniony od razu XD dzisiaj dostał dyscyplinarke ja #!$%@?. Wszyscy w firmie jebia z tego taka beke XD żeby walić gruche w robocie Hahaha XD stulejarzu jestem pewien że masz na tym serwisie konto, na pewno bb po tym co wpisali ci w papierach jedyna robota która cię przyjmie to McDonald, chociaż i w to wątpię bo tam trzeba mieć czyste rączki XD #pracbaza #truestory
  • 52
@OzaweNakashi: Panie Mariuszu, tutaj doktor Andrzej Kowalski, ordynator Oddziału Psychiatrycznego Państwowego Szpitala dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku. Uprzejmie proszę o pilny powrót do sali numer 3. Jak Pan doskonale wie, nie możemy kontynuować bez Pana terapii grupowej, a Pańskie wyjście "za potrzebą" znacznie wydłuża się poza wszelkie akceptowalne normy. Jeżeli w ciągu 5 minut nie pojawi się Pan w sali, będę zmuszony wysłać po pana sanitariuszy.