Aktywne Wpisy

Hatsuban +332
Czy można już zdelegalizować @NewsweekPolska ? #logikarozowychpaskow
źródło: 575504387_1590824168991269_8086323735960096552_n
Pobierz
PorkaTurbo +410
#turboobrazki #portugalia #madera Fanal, położony na północno-zachodnim krańcu maderskiego płaskowyżu Paul da Serra, to jedno z najbardziej niezwykłych miejsc Atlantyku.
Gęsta mgła, powykręcane pnie i drzewa porośnięte mchem. Ten las jest częścią maderskiej Laurisilvy - reliktu dawnych lasów wawrzynolistnych, które w trzeciorzędzie porastały znaczną część Europy oraz rejony wokół Morza Śródziemnego. Do naszych czasów przetrwały jedynie na Maderze, Azorach i Wyspach Kanaryjskich.
Spacer tu daje poczucie
Gęsta mgła, powykręcane pnie i drzewa porośnięte mchem. Ten las jest częścią maderskiej Laurisilvy - reliktu dawnych lasów wawrzynolistnych, które w trzeciorzędzie porastały znaczną część Europy oraz rejony wokół Morza Śródziemnego. Do naszych czasów przetrwały jedynie na Maderze, Azorach i Wyspach Kanaryjskich.
Spacer tu daje poczucie
źródło: madera (4)
Pobierz

Ale się wkurzyłe...
na o2 wprowadzili płatną usługę przekierowania maili... jeszcze niecałe miesiąc temu przychodziły normalnie, dzisiaj chciałem poopłacać składki OC i jeden wielki problem...
Teraz żeby aktywować przekierowanie to trzeba zapłacić o2 haracz 11zł rocznie...
to jest prawdziwe - tonący brzytwy się chwyta
jak nie chcieli mnie ukatrupić reklamami, to teraz takie numery
Mirki sprawdzajcie przekierowania, bo wiele ważnych maili może przejść koło nosa.
... a, szkoda strzępić ryja.
Przekierowanie znikło i powstał problem, który mógł mnie dużo kosztować, bo własnie chodziło głównie o OC.
To upadnie, zabiło samo siebie, poszli na taką ilość reklam, że jest to nie do zniesienia.
Z przekierowaniem, to zawsze trzeba było uważać. Aktywność konta o2 wyznaczało okresowe logowanie (przez klienta lub web). Nieaktywne konto mogło być zamrożone, a dawniej usunięte.
Z reklamami akurat nie ma problemu - wystarczy ustawić sobie filtry do