Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 125
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Co ma twój obrazek do rzeczy? W sensie, że ci chrześcijanie pod Lepanto byli faszystami, bo ratowali Europę przed islamizacją?

@mopo: Nawiązuje do wypowiedzi organizatora i jasno pokazuje, że akcja jest związana z obroną przed islamizacją. To organizatorzy zwracają uwagę na połączenie z tą bitwą i jej związek z islamizacją.
  • Odpowiedz
@mopo: To organizatorzy wybrali tą datę na to wydarzenie i opisując związek ze świętem bardzo dokładnie wspomnieli, że ma ono związek z ochroną przed islamizacją Europy.

Symbolika jest jasna. Do tego potwierdza to wypowiedź, którą wkleiłem wyżej.
  • Odpowiedz
To organizatorzy wybrali tą datę na to wydarzenie

@rzep: No nie. Będą mówić różaniec w inny dzień by kogoś nie urazić. Październik to miesiąc różańca, a Matki Boskiej Różacowej to ważne święto. To że go nie znasz to nie moja wina.
  • Odpowiedz
Ty się ośmieszasz. Jest opisana historia święta Matki Bożej Różańcowej. Intencja jest opisana wyżej i nie ma nic o Islamie. Żałosne to wymyślanie pod tezę.

@ediz4: Intencją jest "obrona Polski" i organizatorzy jasno mówią dlaczego wybrali tą datę - pierwszym punktem jest święto ustanowione w imię bitwy przeciwko islamizacji Europy.

Dodatkowo kompletnie ignorujesz to co Ci wkleiłem jeszcze wyżej wkleiłem, co mówi sam
  • Odpowiedz
@ostr: Modltiwa była o Polskę i o cały świat. To op zaczął temat islamizacji pisząc o islamie jako jednym z zagrożeń dla świata.
  • Odpowiedz
@rzep:

Intencją jest "obrona Polski" i organizatorzy jasno mówią dlaczego wybrali tą datę - pierwszym punktem jest święto ustanowione w imię bitwy przeciwko islamizacji Europy....

Potężna modlitwa różańcowa może wpłynąć na losy Polski, Europy a nawet i całego Świata...
To jest intencja.
Gdzie jasno mówią dlaczego
  • Odpowiedz
@nie_tak_szybko: No właśnie robienie burdy w Arabii do tego prowadzi, a to zachwalasz niby. Kto się bardziej wkurzy? Ktoś komu zabito najbliższą rodzinę czy ktoś kto widzi, że ktoś inny się modli z dala od niego według swojej wiary?
  • Odpowiedz
Czy tylko ja dostrzegam tutaj pewną zabawną hipokryzję?

@rzep: Tak, tylko ty.

Ludzie wyśmiewają Francuzów nie dlatego, że sobie malują kredkami po deptaku.

Tylko dlatego, że robią to ZAMIAST realnie rozwiązywać problem.
  • Odpowiedz