Aktywne Wpisy

Ksiega_dusz +42
Kobieta wymusza na mnie bym z nią chodził spać o 23:00, ale ja z kolei jako programista jestem przyzwyczajony siedzieć tak sobie do 00:30 w nocy. Mam pracę zdalną i wstaję sobie o 8:30. Wczoraj miałem akcje że musiałem się z nią położyć spać, gdy usnęła to wymknąłem się z pokoju xD No i siedzę sobie, a ta mi wlazła jak macocha do pokoju z ryjem czemu nie śpię. C-----o się z

Kopytnik_1 +83
#p0lka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #tinder #s-x #blackpill #polska #bekazrozowychpaskow
Jak myślicie, czy bogaty Włoch spotyka się z nią, bo marzy mu się związek z tą dziewczyną, czy po prostu chce ją puknąć, a po czasie jak mu się znudzi, zamieni ją na inną, głupiutką dziewczynę z Europy Wschodniej?
Jak myślicie, czy bogaty Włoch spotyka się z nią, bo marzy mu się związek z tą dziewczyną, czy po prostu chce ją puknąć, a po czasie jak mu się znudzi, zamieni ją na inną, głupiutką dziewczynę z Europy Wschodniej?
źródło: temp_file2449235845402493908
Pobierz

#neuropa #wykop #shitwykopsays #heheszki #bekazprawakow
źródło: comment_Ry6t0F7ecGaIUpMZvtczB0r9EDtP4fTu.jpg
PobierzMożesz sobie jednak łatwo porównać z jaką krytyką spotkała się na wykopie akcja z kredkami, a z jaką akcja z różańcem.
Ta pierwsza jest powszechnie wyśmiewana m. Ta druga jest broniona.
@rzep tak myślałem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Myślę, że to ta subtelna różnica, która jest przyczyną różnego stosunku do tych 2 akcji.
1. Te teksty pisane kredą nawołują do dalszej tolerancji.
2. Ta modlitwa nawołuje do tego, żeby źli ludzie nie przekraczali granicy.
Rysowanie nie miało nikogo przestraszyć - miało właśnie pokazać coś kompletnie odwrotnego. Że ludzie nie dadzą się zastraszyć terrorystom.
To są akcje na morale i niczym się pod tym względem nie różnią. Sugerowanie, że jedna jest „logiczniejsza” od drugiej pokazuje skrajną nieobiektywność i hipokryzję.
Powyżej nawet przytoczyłem słowa Błaszczaka, które też były tu popierane.
Teraz gdy Polacy bawią się w gesty to nagle takie akcje są ok xD
@rzep: Jedna akcja buduje morale proimigranckie, inna anty, która bardziej prowadzi do bezpieczeństwa? Hmmm. Zresztą modlitwa działa rzeczywiście, a nie żadne morale jak pisanie, ale ten argument zachowam dla wierzących, dla ciebie jest pierwszy.
A że modlitwa działa? Potrzebne badania.
@rzep: A tu nie prawda. Chyba nie powiesz, ze brytyjskie czy francuskie służby działają gorzej niż polskie?
0, i bardzo dobrze. Nie mieszamy się w konflikty wewnętrzne, nie wpuszczamy wkurzonych na nas ludzi by się mścili.
Sam bym nigdy tego nie odczytał, pokazuje to jaka słaba była ta forma
Tak, pozwólmy radykalnym islamistom zawładnąć tamtymi terenami. Anglia i Francja też nie chciały się „mieszać w konflikty” w 39. Dobrze przynajmniej, że USA chciało.
@afc85: tak byś chciał ;)
Twoja próba udowodnienia, że kółko modlitewne jest lepsze od malowania kredkami jest naprawdę wyborna.