Wpis z mikrobloga

Mirki, jest jakiś skrypt lub aplikacja do #facebook taka, że dodaje opcję ceny maksymalnej lub minimalnej i sortowanie np. od polubień? Szukam kurde zegarka na grupowych facebookach, ale jak wejdę w opisy sprzedaży to zaraz mi tak przeglądarka klatkuje, że masakra. 1 strona otwarta zjada mi z 4GB RAM ( ͡° ʖ̯ ͡°). Może być na Chrome lub Opere. Lub czy jest jakaś strona lub program gdzie wklepuje link do grupki i mogę sobie normalnie zjeżdżać w dół. Kurde #pomocy (,). A chciałbym z ceną maksymalną, bo zaraz mi wyskakują rolexy za 50k XD

#programowanie troche, #zegarki #chrome #opera
d4wid - Mirki, jest jakiś skrypt lub aplikacja do #facebook taka, że dodaje opcję cen...

źródło: comment_Kk27UJPoQdxrcXpdJwMIpBJKktjdZ3oS.jpg

Pobierz
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@trenerpoksow lolz, otwierałem ją już, w środku cal. 601 czy tam 611 (już trochę u mnie leży). Nie mam problemów z oceną zegarka, czasem wrzucam na kmziz czy czasoholików ale prawda jest taka że zazwyczaj kilku użytkowników wie co pisze. A czasem ciężko o ich wypowiedź w temacie. Często korzystam z pomocy kolegów z działu rosyjskie/radzieckie. Przez te pare lat na pewno ponad 100 zegarków przez moje ręce przeszło, ale masz
  • Odpowiedz
@Jarczur żadnej złościwości w moim komencie nie było. Ciesze sie, że to zauważyłeś :) ja sam poluje na Seamastera z lat 60' i na bazie swoich wirtualnych łowów i konsultowania tego na forach i porządnych grupach fb, jedyny 100% oryginał z pozłacaną kopertą, to kwestia 2500pln wzwyż :) reszta to składaki, jakieś pseudo odmalowania tarczy, rdza w mechaniźmie itd. Szukam już z 5miesięcy i miałem nadzieję, że dorwę to taniej niż
  • Odpowiedz
@Jarczur no rozumiem, że mega deale odlatują bardzo szybko, jak ze wszystkim :) ale w takim razie jak to skonsultować z Kimkolwiek?;) pozatym ostatnio miałem rozmowe z jednym Zegarmistrzem apropo Omeg z tamtych lat, masa wysokiej klasy podróbek z Ameryki Południowej w latach 80' 90' przypłyneło do Europy... ;(
  • Odpowiedz
@Jarczur najzwyczajniej w świecie nie mam jeszcze takiej starszej Omegi, bo nie mam na tyle widzy o nich, by w selunde zadecydować o zakupie i cieszyć się składakiem czy nieistniejącym nigdy modelem/tarczą itd
  • Odpowiedz