Wpis z mikrobloga

Mirki, jest jakiś skrypt lub aplikacja do #facebook taka, że dodaje opcję ceny maksymalnej lub minimalnej i sortowanie np. od polubień? Szukam kurde zegarka na grupowych facebookach, ale jak wejdę w opisy sprzedaży to zaraz mi tak przeglądarka klatkuje, że masakra. 1 strona otwarta zjada mi z 4GB RAM ( ͡° ʖ̯ ͡°). Może być na Chrome lub Opere. Lub czy jest jakaś strona lub program gdzie wklepuje link do grupki i mogę sobie normalnie zjeżdżać w dół. Kurde #pomocy (,). A chciałbym z ceną maksymalną, bo zaraz mi wyskakują rolexy za 50k XD

#programowanie troche, #zegarki #chrome #opera
d4wid - Mirki, jest jakiś skrypt lub aplikacja do #facebook taka, że dodaje opcję cen...

źródło: comment_Kk27UJPoQdxrcXpdJwMIpBJKktjdZ3oS.jpg

Pobierz
  • 29
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@AntoniPatek
Tzn. chcialbym sobie popatrzec na rozne zegarki, bo jeszcze nie mam swojego typu. A kurde tez czasami są dobre oferty, jak ktos potrzebuje się szybko zegarka pozbyć. Ale jak mi wyskakuja rolexy za 50k to kurde lipa
  • Odpowiedz
@d4wid to pytaj i działaj :) ale wg mnie lepiej zbadać najpierw co Ci się podoba i dopiero wtedy szukać okazji. Gdzie okazja w zakupie zegarków to niewiele, Mercedesa w cenie Fiata nie kupisz
  • Odpowiedz
@trenerpoksow: No nie wiem, ostatnio tam typek Omege sprzedawał z 69r. za 400zł XD. Już miałem brać, ale okazało się, że to jest damka. Wiadomo, że ciężko trafić na coś, na razie szukam coś w stylu Bulovy, bo mi się podobają lub też szukam z otwartym mechanizmem do 1k. Czasami jest okazja i można Omege za 1,5k wyczasnąć, albo nawet mniej. Więc poluje( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@d4wid co do damek za 400pln z 69r sie nie wypowiem, bo jest dużo składaków więc trzeba by było zobaczyć konkretny egzemplaż, ale Omega za 1.5k to taka nowożytna Seamaster/Flightmaster?;)
  • Odpowiedz
Seamaster i Flightmaster mi się podobają tak samoXD. Chociaż siadają mi mocno Breitlingi i Flightmaster w Omedze też by mi siadł. Co do tej damki to pytałem się wszystko i nic nie było ruszane, werk rill, żadna podróbka. Chyba, że znasz coś w stylu Flightmastera do 1k?ʕʔ

@trenerpoksow:
  • Odpowiedz
@d4wid no to te Omegi za 1.5k to duża szansa na lipton, ale generalnie każdy ma własny rozum :) Chrono24 to dobry wyznacznik realnych cen. Co do tego, że Ktoś mówi, że niexruszane to jedno, przy klasykach trzeba naprawdę specjalistów- są grupy na fb do weryfikacji takich klasyków. A co do płynącej sekundy to fakt, mechanizm nie kwarcyk, ale są wyjątki np Bulova seria Precisionist, kwarc z tą opcją. Zmieściszxsię spokojnie
  • Odpowiedz
skx007/009

te drivery od seiko to imo najbrzydsze zegarki jakie są na tym świecie, serio

A co do bulovy to nie wiedziałem, że ta seria ma płynącą sekundę, własnie nad nią się zastanawiam, bo mogę za 1k kupić nówkę czy tam używkę (nie pamiętam już). Chociaż czekaj, patrze teraz na http://www.czaszegarkow.pl/bulova-precisionist-czarny-tkanina-o46-mm-p-18154.html i jest jednak napisane, że sekundnik jest skokowy :/. To jak to jest?

A co do Omegi/Rolexa to te zegarki mają
  • Odpowiedz
@d4wid misosz pamiętać, że o gustach się nie dyskutuje ;) skx nie podoba się, spoko. ORYGINALNE zegarki trzymają wartość, fakt, ale Ty mówisz o zegarku za 1.5k pln kupionego na facebooku ;) Chrono24, polecam
  • Odpowiedz
@d4wid no nie napisałeś, że wg twojej opinii, mniejsza z tym. Co do Bulovy to obadaj yt albo poprostu idź do sklepu. Wiele zegarków robiło na mnie wrażenie na fotkach a w sklepie miałrm rozczarowanie i odwrotnie. Na chrono24 jest drogo? Czasem ktoś przesadzi, alextakie poprostu są ceny oryginalnych zegarków dopiero co po serwisie i z gwarancją. Jak już zdecydujesz się na Rolexa/Omega/Bretka za 1.5k, to mnie wołaj na wykopie, chętnie
  • Odpowiedz
@trenerpoksow:

te drivery od seiko to imo najbrzydsze zegarki jakie są na tym świecie, serio

imo = in my opinion XD

Będę wołał, spokojnie. O serwisy się nie martwię, bo raz na 4 lata można iść. Najpierw jak znajdę swój model, to i tak dużo o nim poczytam, więc jak już będę się decydował, to ta decyzja będzie 100% dobra. Poszedłbym do sklepu, ale mieszkam na wiochach i tu jest
  • Odpowiedz