Aktywne Wpisy
Tak czytam sobie stare wpisy i widzę że jest tutaj odwieczny problem z nazewnictwem tego oto przedmiotu.. #pytanie #problemypierwszegoswiata #ciekawostki
źródło: IMG_0286
PobierzJak mówi się u was na ten przedmiot?
- Zastróżka 10.0% (8)
- Strugawka 50.0% (40)
- Ostrzelec 26.3% (21)
- Ostrzyczka 13.8% (11)

Tobyyy +12
Tylko wykopki by chciały zobaczyć Niemcy - Gruzja czy Szwajcaria - Słowacja. Każdy normalny chce widzieć jak najsilniejsze drużyny w tym przypadku Hiszpanie czy Anglię. #mecz

#programowanie troche, #zegarki #chrome #opera
źródło: comment_Kk27UJPoQdxrcXpdJwMIpBJKktjdZ3oS.jpg
PobierzTzn. chcialbym sobie popatrzec na rozne zegarki, bo jeszcze nie mam swojego typu. A kurde tez czasami są dobre oferty, jak ktos potrzebuje się szybko zegarka pozbyć. Ale jak mi wyskakuja rolexy za 50k to kurde lipa
@trenerpoksow:
te drivery od seiko to imo najbrzydsze zegarki jakie są na tym świecie, serio
A co do bulovy to nie wiedziałem, że ta seria ma płynącą sekundę, własnie nad nią się zastanawiam, bo mogę za 1k kupić nówkę czy tam używkę (nie pamiętam już). Chociaż czekaj, patrze teraz na http://www.czaszegarkow.pl/bulova-precisionist-czarny-tkanina-o46-mm-p-18154.html i jest jednak napisane, że sekundnik jest skokowy :/. To jak to jest?
A co do Omegi/Rolexa to te zegarki mają
Dlatego napisałem "W mojej opinii"
Chrono24 fajna stronka, ale tam
imo = in my opinion XD
Będę wołał, spokojnie. O serwisy się nie martwię, bo raz na 4 lata można iść. Najpierw jak znajdę swój model, to i tak dużo o nim poczytam, więc jak już będę się decydował, to ta decyzja będzie 100% dobra. Poszedłbym do sklepu, ale mieszkam na wiochach i tu jest
@d4wid
Co do okazji Panowie, to mozna kupic seamastera vintage za 500zl albo certine ds-1 na bransolecie za 600. I wiele wiele innych. Trzeba miec czas, troche wiedzy i szczescia :)
źródło: comment_7uCOuplHQkYOQo223s7CDf2H58G39YPR.jpg
Pobierz