Aktywne Wpisy
mirko_anonim +42
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dzień dobry Mirki i Mirabelki.
Jest 5:18, nie mogę spać, wiec stwierdziłam, że do Was napiszę.
Mój chłopak miał wczoraj okrągłe 27 urodziny. Powiedział, że nic nie chce, bo wszystko ma, a tak w ogóle nie lubi obchodzić urodzin. No ale stwierdziłam, No nie można tak, to są przecież urodziny i postanowiłam kupić dla niego stoliczek na komputer do salonu, o którym mówił już od jakiegoś czasu. Urodziny spędziliśmy
Dzień dobry Mirki i Mirabelki.
Jest 5:18, nie mogę spać, wiec stwierdziłam, że do Was napiszę.
Mój chłopak miał wczoraj okrągłe 27 urodziny. Powiedział, że nic nie chce, bo wszystko ma, a tak w ogóle nie lubi obchodzić urodzin. No ale stwierdziłam, No nie można tak, to są przecież urodziny i postanowiłam kupić dla niego stoliczek na komputer do salonu, o którym mówił już od jakiegoś czasu. Urodziny spędziliśmy
Ojciec który zarabia z 2,5k na ręke kupił telewizor za 5,5k xD a po tygodniu ten tv staniał do 4800 xDDD mina ojca bezcenna, ale nie wszystko stracone bo kupił go w promocji zakupy bez obaw gdzie ma prawo zwrotu do 2 tygodni po warunkiem że:
No i zanosimy go do sklepu a tu nam nie przyjmują bo telewizor był użytkowany. Wszysktie punkty w/w zostały spełnione ale uparli się że nie bo był włączony 9 razy, porobili zdjęcia i dali nam odmowe reklamacji z datą mieszczącą się w przedziale tego czasu (do 15 dni).
Moje pytanie czy możemy z tym coś zrobić? Ojciec zadowoliłby się nawet jakimś bonem na zakupy w sklepie trochę mi go szkoda ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#pomocy #prawo #januszebiznesu xD i chyba mogę też #cebuladeals a jak nie to piszcie to usune xD
Komentarz usunięty przez autora
P. S.
Żeby załatwić tą sprawę musisz zastosować jeden prosty trik. Nie podam go tutaj, bo koledzy po fachu mnie znienawidzą XD
@leesiuu: w dużych magazynach i sklepach przy towarach tej wartości wszystko co jest sprzedawane/wysyłane idzie od razu z numerem seryjnym. Produkty na paletach mają w systemie wykaz numerów seryjnych, przy każdej wysyłce wiadomo, które numery seryjne wyjechały z magazynu, bo skanuje się nie tylko kod kreskowy towaru, ale też SN.
Albo co jesli ktos chciał zobaczyc jak telewizor działa. Odpalili go. I gość zrezygnował z zakupu? Sprzedadzą jako nowy czy używany bo ma ślady użytkowania? ( ͡º ͜ʖ͡º)