Aktywne Wpisy

Panitsch +55
Jako że odbieram teraz zaległy urlop,a pogoda nie dopisuje żeby gdzieś wyskoczyć to postanowiłem w końcu zrealizować coś co od dawna planowałem czyli wygospodarowanie dodatkowej przestrzeni w mieszkaniu. Koszt materiałów to niecałe 800 zł nie licząc mojej robocizny, ale uwinąłem się w jedno popołudnie więc nawet wliczając dniówkę to koszt poniżej 1500 zł. Dzięki temu udało się uzyskać prawie 3m2 na przechowywanie - na pewno przyda się szczególnie, że nadchodzi sezon deszczowy
źródło: obraz_2025-09-24_155525502
Pobierz
Turpizm 0

Pomyślałem, raz sie zyje jak sie bawić to sie bawić, wyciągnąłem i pokazałem.
Towarzystwo przestało sie śmiać, laska powiedziała, ze chodziło jej o to bym stanął na jednej nodze, rozłożył ręce i sie pochylił do przodu.
Ludzie popatrzyli po sobie i po 15 minutach, powoli zaczęliśmy sie zbierać do domów Długo tam nie porobiłem z tego co wiem, to załoga zbytnio sie nie zmieniła. Ciekawe czy mnie jeszcze pamietają.
-----------
#pracbaza #heheszki #takaprawda #logikaniebieskichpaskow
źródło: comment_vmAOB0gbN4Hmy57IGfYLZj2qZry9uIBE.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Najlepiej nago, by skojarzyli.
źródło: comment_a69mlKzXB2ExYfd1qe2Y4xEMpavWsQ80.jpg
PobierzSerio nie jesteś gejem? Tak bardzo się tym podniecasz, że nie był bym taki pewny....
Kuśka, to ty??? xDDD
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Musisz też nauczyć się czytać że zrozumieniem, tam nie było żadnego grona znajomych, w tym właśnie problem. Jak wyciągasz kutasa na powitanie bo ktoś ci tak kazał, i to uznajesz za żart dla wyższych sfer, to współczuję twojej Grażynie, pewnie jesteś tym Januszem który na weselach najwięcej sobie żartuje, wszystkich zabawia, niestety...... tak ci się tylko wydaje,