Aktywne Wpisy

petugh +1256
Ponad 3 lata ciężkiej pracy, a oto jej efekty. -55kg.
Początek 1 czerwca 2022, ale po drodze niezliczona ilość wzlotów i upadków. W tym przytycie z powrotem 16kg.
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? Nie mam żadnych wymówek, chorej tarczycy, problemów z hormonami itd. Po prostu żarłam jak prosiak, miałam napady kompulsywnego objadania się i zerową samoocenę.
NIGDY nie byłam szczupła, już od dzieciaka miałam nadwagę a potem otyłość.
Jak to
Początek 1 czerwca 2022, ale po drodze niezliczona ilość wzlotów i upadków. W tym przytycie z powrotem 16kg.
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? Nie mam żadnych wymówek, chorej tarczycy, problemów z hormonami itd. Po prostu żarłam jak prosiak, miałam napady kompulsywnego objadania się i zerową samoocenę.
NIGDY nie byłam szczupła, już od dzieciaka miałam nadwagę a potem otyłość.
Jak to
źródło: temp_file8658151187121454080
Pobierz
Huptys +41
#kiszak Ech. I zaczęło się szukanie brudów w profilach gierkowych. To jest bardzo ciekawe, bo podobno to my, wykopki, szukamy brudów na tych biednych ludologów w profilach na steam/psn
źródło: obraz_2025-09-27_222431737
Pobierz

część z tych januszy może zajmie się na poważnie biznesem, tak jak Ty zająłeś się sprzedawaniem nożyków za 2k euro. Wyśmiewasz ludzi, którzy "rysując śmieszne kreski" kupili sobie dom i samochód, czy po prostu uważasz, że Twoje klikanie w komputer jest najtwojsze i cała reszta to nie praca? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co do samego CSGO, śmieszne jest co najwyżej że ktoś te itemki kupuje - ale jeśli kupują i można zrobić na tym biznes, to chyba grzech nie korzystać. ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
@Grzegosh21: okej ale widze analie typu tych opisanych powyzej, zerkam profil autora i widze ze jakis gnojek 17 lat a medrkuje jakby na wall street od lat dzialal xd i tutaj duzo takich powaznych analitykow co p------a takie banaly ze nie
@Perlo:
Może powiem tak: równie śmieszna jak to, o czym piszesz na początku wątku.
Obrotu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Analizy to jeden z wielu punktów zaczepienia, spekulując na temat przyszłości kryptowalut czy jakiegokolwiek innego instrumentu finansowego. Absolutnie nie można opierać się na nich w 100% bo jak wiadomo, krypto opiera się na emocjach inwestorów, lecz wszelkie formacje czy określenia wsparć i oporów pomagają i są dodatkiem do napływających
Oj obrot mowi o skali, nie mam zwyczaju chwalic sie konkretnymi zarobkami na wykopie.
@Perlo:
Nie bardzo. W gruncie rzeczy wyśmiewam cały czas tekst:
Nawet jeśli to jest prawda, to sposób jej przekazania mnie r----------ł. XD