Aktywne Wpisy

Bunch +15
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
stanley___ +2
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

@Perlo:
Co do jednego masz rację: xD
Tobie naprawdę wydaje się, że jako jedyny masz jakieś pieniądze i rozsądek, a reszta to gimbusy obracające stówką odłożoną z kieszonkowego...
@FlameRunner: gowno mam a nie pieniadze, chociaz dla wiekszosci wykopkow pewnie spore, ale nie oszukujmy sie rywalizacja z 20latkami to zadne osiagniecie xD ja w ogole nie chcialem tu poruszac tematu moich pieniedzy, o----------e sie od mojego stanu konta xD
mowie tylko ze kto ma gruba kase to nie analizuje tego na wykopie xD tutejsi ludzie od analizy maja w wiekszosci
@Bonifacy96: Ale, że obecnie gotówka nie ma pokrycia w złocie ani nawet w fizycznym pieniądzu, to ty wiedz.
@Perlo: Owszem, zauważ jednak, że nie koniecznie trzeba te bitcoiny kupić za miliony, wystarczy, że kupiłeś trochę w 2011 roku i trzymasz do dziś - masz Bitcoiny o wartości milionów złotych.
@ImmortalShox: wrozenie z fusow, nie masz zadnej pewnosci ze tak sie stanie
I mnie nie trzeba przekonywac, ja jestem otwarty na wszystko. Mowie tylko o tym
@Perlo: Tym śmieszniej. xD
Bo mi tylko o to sie rozchodzi, ze takie "analizy" to jest smiech na sali :)
Z analizy dobre jest to, że można wiedzieć, że dużo osób pod nią zagra. 90% analiz wstawianych na wykopie nie ma żadnego sensu i odzwierciedlenia do rzeczywistości, takie same kreski rysuję na ślepo.
@MelomanBTC: No i ja tylko tyle chcialem powiedziec. A tu grono oburzonych ze im bitcoina szkaluje. Nic nie szkaluje, zarabiaja? ZAJEBISCIE. Ale niech przyznaja sie ze to nie jest obecnie powszechny srodek platniczy, ze jedyne co ich
@Perlo: A teraz przejrzyj swoje komentarze pod tym wpisem i policz, ile razy i do ilu osób zrobiłeś:
"hurr durr ale z ciebie przemądrzały gówniarz bez kasy"