Aktywne Wpisy

MonazoPL +78
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: millennium 900 zł
Pobierz
Je22 +321

Robisz za płatnego trolla #upc?
K---a, jak nie zgłasza problemu to powiedz mi skąd ISP ma wiedzieć że on ma jakiś problem?
Powiem Ci w sekrecie że sprzęt się psuje i dlatego pojawiają się awarie, a nie wszystko da się monitorować.
@bykubyk: Rozwiązywanie problemów dostawców usług to nie jest mój problem. Moim jedynym problemem jako konsumenta jest wybranie takiego dostawcy, który problemów nie ma i problemów nie robi. Jak to się dzieje, zwisa mi i powiewa.
I czy ja mówię, czy piszę w internecie, to sprawa
Nie wiem nie jestem pewien, ale pewnie wiesz o takich kanałach komunikacji jak internet,
@bykubyk: Czy cegłówka na głowę na ulicy spadnie komuś, kto jest ostoją dobroci czy komuś, kto codziennie bije swoją żonę, znaczenia nie ma. W tym kontekście. Ofiara nie jest winna.