@tosyu o #!$%@?, dlatego wyznaje zasadę, lepiej najechać za szybko i ładować na płaskim ( ͡°͜ʖ͡°). Jak by tylko przód podbił przed wybiciem ehh... Jak się nie wywrocisz, to się nie nauczysz. Większość z nas, przez takie rzeczy przechodziła :P.
@Talarkowy: nie wiem czy to ma związek ze skillem za młodu, ja też tego nie mam, ale nawet jako totalny zółtodziób widzę że najpierw to powinien przynajmniej na mniejszych poćwiczyć :) koledzy chyba dobrej wiary byli skoro nikt mu nie zwrócił uwagi XD
@tosyu: ja głupie rowerowe pomysły mam od ponad 30 lat (。◕‿‿◕。) Hopki na wigry, skakanie z peronów na romet Viking, skoki z rampy deskorolkowej na kolarce / czy dowhill na niej :D Koniec końców przed 18 rokiem życia, miałem na sumieniu z 10 rowerów. Na szczęście, rodzice płakali i kupowali kolejne. A teraz czym się robię starszy, tym więcej mam pokory - bo wiem
@tosyu: no właśnie na tej 'sesji' z której pochodzi filmik, skakał również jakiś daleki daleki znajomy, na zwykłym MTB, oczywiście bez kasku. Koniec końców wylądował na ryju (dobrze że tam było miękka, torfowa ziemia),
Posiedział obolały z godzinę i pojechał powoli do domu. Potem szpital, etc - okazało się, że miał pęknięte dwa kręgi szyjne i złamana podstawa czaszki !!! A on jeszcze sam wrócił do domu na rowerze ( ͡
@Talarkowy: wiem jak to działa, szok pourazowy + adrenalina, sam b łącznie 5 gleb na moto zaliczyłem, zaraz po jesteś nieśmiertelny, z perspektywy glebowego ;)
W piątek jak co 4 lata pakuję się i przylatuje do Polski. Na codzień mieszkam w Niemczech, ale uważam że to mój obowiązek żeby oddać głos w wyborach. Swój głos oddam na #pis uwierzcie mi że nie chcecie tego w Polsce co dzieje się od pewnego czasu w Niemczech #wybory #polityka
#downhill #mtb
Posiedział obolały z godzinę i pojechał powoli do domu. Potem szpital, etc - okazało się, że miał pęknięte dwa kręgi szyjne i złamana podstawa czaszki !!! A on jeszcze sam wrócił do domu na rowerze ( ͡