Aktywne Wpisy
KorpoRozowa +5
Jestem ciekawa co o tym myślicie, bo mi coacherki zaczęły wjeżdżać na psychę.
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Co uważacie za bardziej sprawiedliwe?
- Wpłacanie takiej samej kwoty na konto 69.0% (823)
- Wpłacanie procentowe od wypłaty np. po 40% wypłaty 31.0% (369)
hyperlink +20

Sekretem tych hot dogów jest sos. Zawsze myślałem, że to jakaś tajna orlenowska receptura, ale NIC BARDZIEJ MYLNEGO. Sosy produkuje im fanex. Sosy te są dostępne tutaj.
Kto właśnie nakupił kilka butelek, żeby być niezależnym i robić sobie hot dogi w domu?
#oswiadczenie #orlen #hotdog
@uszatysqrviel: widziałem w małych opakowaniach, do tego nie wszystkie. A tutaj są dwa najlepsze, czosnkowy i amerykański.
@Rubajticos: raz miałem, traumatyczne przeżycie.
Dzięki za informacje <3