Wpis z mikrobloga

Muszę przyznać, że kupowanie auta z salonu to czysta przyjemność w porównaniu z szukaniem dobrego używanego po komisach/ogłoszeniach prywatnych. Trochę się najeździłem, bo miałem dosyć określone wymagania, więc przeważnie jeden model z każdej marki tylko mi pasował, ale w końcu się zdecydowałem. W poniedziałek jadę podpisywać papierki i w przyszłym tygodniu powinienem już śmigać. Polecam ten styl życia.

#chwalesie #pokazauto
Stamp - Muszę przyznać, że kupowanie auta z salonu to czysta przyjemność w porównaniu...

źródło: comment_2ZaPBHh8WJffj32hQAmk04thWF2BVDfn.jpg

Pobierz
  • 59
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Powiem tak, faktycznie podobna w cholerę do Mazdy, ale w Mazdzie mi się gorzej siedziało (takie dziwne wrażenie, nic konkretnego) oba samochodzy prowadziły się podobnie. I wydaje mi się, że Mazda w przyszłym roku ma mieć nowy model, a głupio tak wyjechać starym modelem z salonu ( ͜͡ʖ ͡€)

O tym, że samochód traci xx% po wyjeździe z salonu to zawsze się tak mówi, ale prawda jest taka, że nikt po wyjeździe
  • Odpowiedz
@Stamp: jedna uwaga, z tylu siedzenia są umiejscowione bardzo nisko, przez co wyższa osoba siedzi bez możliwości oparcia ud na siedzisku. Po góra dwóch godzinach jazdy nie da się wysiedzieć. Upuścili fotel bo osoba 180cm wzrostu już miała z tylu głowę w podsufitce. A tak ogólnie bardzo fajna fura polecam
  • Odpowiedz