Aktywne Wpisy

Pozytywny_gosc +13
Wykopki już wydały wyrok z całej aferze. Ja nie zamierzam się bawić w sędziego, ale zaskoczył mnie jeden fragment.
Jeden z najbardziej popularnych, przystojnych, bogatych youtuberów, robi sobie imprezę, zaprasza nieletnie dziewczyny na chatę i daje im alkohol (tak to jest złe, nie zaprzeczam) ale nagle laska mówi, że była trzeźwa i urywa jej się film i budzi się z youtuberem w jednym łóżka.
Jakie prawdopodobieństwo jest w tym, że bardzo bogaty,
Jeden z najbardziej popularnych, przystojnych, bogatych youtuberów, robi sobie imprezę, zaprasza nieletnie dziewczyny na chatę i daje im alkohol (tak to jest złe, nie zaprzeczam) ale nagle laska mówi, że była trzeźwa i urywa jej się film i budzi się z youtuberem w jednym łóżka.
Jakie prawdopodobieństwo jest w tym, że bardzo bogaty,

DFWAFDS +5
#przegryw za ile Wy kupujecie buty? Dla mnie taka kwota to jest jakiś absurd, nigdy tyle na buty nie wydałem.

Obczajcie ich twittera. Obecnie 5 klub PL, a dla nich jakby samego Messiego zakontraktowali. To jednak świadczy jaką renomę w Europie zdobył Krychowiak w Sewilli i po Euro.
#pilkanozna #transfery #krychowiak
Zwłaszcza w takim klubie, którego gra się prostymi środkami.
@rooger: (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Primusek: 5 jest Liverpool lub Arsenal, 6 Tottenham, 7 Everton, 8 Leicester, WBA w najlepszym wypadku byłoby 9, ale też normalnie jest Southampton.
wiadomo, że jak się nie gra regularnie to nie zagrasz na 100% swoich możliwości, ale on codziennie zaliczał co najmniej 1-2 treningi, jest w rytmie treningowym, dojście do formy to jest parę tygodni gry co tydzień plus puchary krajowe, szybko wskoczy do pierwszej 11stki