Aktywne Wpisy

Big_Fomo +33
Chłop dalej idzie jakby konca nie było… 31.7km już za chlopem… teraz chłop kanapkę zajada w samotności na szczycie #lysica . Do św krzyża jesscze daleko…
#spierdotrip #przegryw
#spierdotrip #przegryw

wfyokyga +13
Wczoraj narzekałem na ból, nikt mnie nie pocieszył i życzył zdrowia a ja zdychalem na waszych oczach!! Tacy właśnie jesteście koledzy, jak chcecie zdjęcie brubelka czy coś, to wtedy kolega a jak ja umieram to już nie. Zawiodłem się na was, kolejny raz, już przestałem liczyć.

Regulamin to właściwie nic innego jak przepełniony tęsknotą pean na cześć dzieciństwa, wyobraźni i samych wakacji. Ale wakacji przeżywanych właśnie wtedy, kiedy ma się kilka lat i wszystkiego najmocniej doświadcza. Kiedy wszystko jest większe, żywsze, bardziej kolorowe i intensywne. Tekstu nie ma tutaj prawie wcale, ot jednozdaniowe wtrącenia nawet nie do każdej z ilustracji, ale grafiki są jak zwykle zniewalające. To właściwie piękne, szczegółowe, choć często proste obrazy malowane w tradycyjny sposób. Ich siła przykuwa wzrok, wciąga, zachwyca, urzeka… wymieniać można by długo, tylko po co, to po prostu trzeba zobaczyć. Polecam, bo naprawdę warto. Recenzja książki Regulamin na lato
#recenzja #ksiazki #ksiazka #komiks #art #ilustracja #grafika #rozrywka