Aktywne Wpisy

wezsepigulke +506

Serghio +3
#polskiedrogi #wypadek #polska #krakow #majtczak #motoryzacja #morderstwodrogowe #kierowcy
Wiecie dlaczego być może w Niemczech istnieją odcinki autostrad, które nie mają żadnego limitu prędkości?
Mam na to pewną teorię, mianowicie, aby żadnemu człowiekowi nie przyszedł do głowy pomysł, aby nakładać na producentów samochodów jakieś blokady, czy limity prędkości i to głównie w Niemczech, kolebki europejskiej motoryzacji.
Gdyby
Wiecie dlaczego być może w Niemczech istnieją odcinki autostrad, które nie mają żadnego limitu prędkości?
Mam na to pewną teorię, mianowicie, aby żadnemu człowiekowi nie przyszedł do głowy pomysł, aby nakładać na producentów samochodów jakieś blokady, czy limity prędkości i to głównie w Niemczech, kolebki europejskiej motoryzacji.
Gdyby
źródło: 000JDOXD14JEDPDS-C461
PobierzCzy w samochodach seryjnych dla zwykłego konsument powinny być limity prędkości np. do 160 km\h?
- Tak 49.7% (96)
- Nie 50.3% (97)

źródło: 1000017783
Pobierzźródło: 1000017782
Pobierzchyba że jej d--a też jest darmowa
Ale może ona chce wywołać negatywne reakcje taki plan na wyświetlenia
Wbrew feministkom uwazam ze kobiety i mezczyzni nie sa rowni, i moga wykonywac inne prace.
No ale ja by zona wstawiala takie rzeczy do internetu by nie byla moja zona. No ale to kwestia wyborow.
A to że komuś tam się podoba to nic nie znaczy nie normalizujmy zachowań
@Czyjatoja no że też ludzie muszą oczywiste rzeczy takie pisać, chociaż pewnie gdzieś tam na świecie są takie przypadki ale to bardzi rzadkie, w internecie się przebijają skrajności
W trakcie rozwodu pokażesz nagrania że twoje bo robiłeś przy tym a ona nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@CCH5OH: A nie wstyd ci się łapać na ragebaity? xD
@stayhydratedmydudes: obawiam, się że oni kręcą razem taki content celowo by wywołać kontrowersje i zwiększyć zasięgi
@f9JXBEArQ2H4TKl: to nie rageabait, ludzie po prostu cieszą się normalnym życiem, którego ludzie z wykopu nie są w stanie zrozumieć
dla wykopka wszystko jest obrazą stanu XDDDDDDDDDD