Wpis z mikrobloga

Nie dość że chłop z--------a przy budowie ICH domu to godzi się na robienie z siebie beciaka w internecie xd Już nie wspomnę o komentarzach innych Grażyn które się chwalą jak to ich chłopy nie z----------ą przy budowie a one są "hehe kierowniczkami". Natura
KiroNiro - Nie dość że chłop z--------a przy budowie ICH domu to godzi się na robieni...

źródło: 1000017783

Pobierz
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KiroNiro: tak szczerze to wole robic fizycznie przy remoncie zamiast uzerac sie z dostawcami. Przy remoncie czy budowie jest strasznie duzo organizacji dzwonienia, zamawiania itp.
Wbrew feministkom uwazam ze kobiety i mezczyzni nie sa rowni, i moga wykonywac inne prace.
No ale ja by zona wstawiala takie rzeczy do internetu by nie byla moja zona. No ale to kwestia wyborow.
  • Odpowiedz
@mielonkazdzika: wybralem bardzo podobne rozwiazanie. Oddalem bardzo duzo obowiazkow administracyjnych rozowej i ona zajmuje sie sciaganiem siana od klienta, koordynacja, zakupami i cholera wie jeszcze czym. A ja sobie na spokojnie pracuje w terenie i jeszcze cos dobrego opierdziele na miescie.
  • Odpowiedz
@CCH5OH: czemu negatywne? Tak jak op napisal czeresniary tam sie pewnie ciesza w komentarzach. Takie czasy, kazdy tlumok moze jakis gowniany kontent zrobic a i tak soe znajda tacy, ktorym sie spodoba. Chlop pewnie cos z tego ma albo jest przyglupi i daje sie osmieszac
  • Odpowiedz
@bialawitz: bo każdy normalny człowiek ma jakąś przyzwoitość i raczej nie chwali sie nierobstwem gdy ktoś bliski ciężko pracuje

A to że komuś tam się podoba to nic nie znaczy nie normalizujmy zachowań
  • Odpowiedz
to sa ragebaity pod zasiegi, oni na tym zarabiaja, facet pewnie sam z was lacha drze xd

@f9JXBEArQ2H4TKl: to nie rageabait, ludzie po prostu cieszą się normalnym życiem, którego ludzie z wykopu nie są w stanie zrozumieć

dla wykopka wszystko jest obrazą stanu XDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz