Aktywne Wpisy

MonazoPL +79
Witam, czy gotowa dieta KETO od Vikinga pomorze w zrzuceniu wagi i oponki z brzucha? Czy jakaś inna od nich? A może coś od Brokuła?
Chcę mieć wstęp do zdrowego odżywiania, a z czasem samemu gotować obiady dietetyczne. Waga 110kg przy wzroście 179cm
#dietapudelkowa #dieta #kuchniavikinga
Chcę mieć wstęp do zdrowego odżywiania, a z czasem samemu gotować obiady dietetyczne. Waga 110kg przy wzroście 179cm
#dietapudelkowa #dieta #kuchniavikinga
![Sound Blaster 64 Gold, czyli lepsze wrogiem dobrego [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/62c33b83a0adc040a056c8fc0ff4298ac0afb0ac46af4c52fe7c9d8e6e722ca2,q80.jpg)

#consolepeasants #nintendoswitch #chwalesie
źródło: comment_sygf7gYnF30nc6s4kNbccfeFpqVQuuZv.jpg
PobierzCzemu? Za małe grono w to zagra, może np. wymiatać na Wii a na PC by furory nie robiło
Komentarz usunięty przez autora
@Magiczny_Kartofel: Co robiła? Zresztą jakie to ma znaczenie. Nie przypinałbym Zeldzie łatki najlepszej gry na świecie ale twój argument jest inwalidą. Nie wiem czy wiesz nie ma recenzetów gier tylko jednej platformy (a nawet jeśli są to muszą być bardzo nierzetelni), recenzenci recenzują i ogrywają gry ze wszystkich platform, więc obiektywnie mogą nawet porównywać tytuły czy doświadczenia z innych platform - sprzęt jest tylko środkiem do przekazania doświadczenia. Dlatego
Komentarz usunięty przez autora
Dobra bo widzę że mam do czynienia z fanatykiem: tak zajebista gra jest z tej zeldy że jakby była jeszcze ciut bardziej zajebista to bym wyruchał starego we wszystkie dziury. 10/10 za mało i powinna mieć co najmniej 2137/10.
Teraz lepiej? XD