Wpis z mikrobloga

@Hycek111: Zelda jest dobra tylko dla fanów zeldy. Grałem i szału na mnie nie zrobiła. Więc może być najlepszą grą ale tylko dla jednej osoby bo to kwestia indywidualna.
  • Odpowiedz
@Magiczny_Kartofel: Wat. Myślałem, że gry się ocenia niezależnie od sprzętu na jaki działają ale co ja tam wiem. Trochę tak jakby powiedzieć, że książka nie może być najlepsza w swojej kategori bo wyszła tylko w pdf'ie to jest najlepsza ale tylko na pdf'ach a nie ogólnie? xD
  • Odpowiedz
wymieniała

@Magiczny_Kartofel: Co robiła? Zresztą jakie to ma znaczenie. Nie przypinałbym Zeldzie łatki najlepszej gry na świecie ale twój argument jest inwalidą. Nie wiem czy wiesz nie ma recenzetów gier tylko jednej platformy (a nawet jeśli są to muszą być bardzo nierzetelni), recenzenci recenzują i ogrywają gry ze wszystkich platform, więc obiektywnie mogą nawet porównywać tytuły czy doświadczenia z innych platform - sprzęt jest tylko środkiem do przekazania doświadczenia. Dlatego
  • Odpowiedz
@Hycek111: czyli to znaczy że mi nie może się nie podobać xD
Dobra bo widzę że mam do czynienia z fanatykiem: tak zajebista gra jest z tej zeldy że jakby była jeszcze ciut bardziej zajebista to bym wyruchał starego we wszystkie dziury. 10/10 za mało i powinna mieć co najmniej 2137/10.

Teraz lepiej? XD
  • Odpowiedz