Aktywne Wpisy
Teuvo +26
cholerne pistacje
jak zjem kilka to nie potrafię się opanować i przerwać konsumpcji
zjadłem całe opakowanie 300g
a
jak zjem kilka to nie potrafię się opanować i przerwać konsumpcji
zjadłem całe opakowanie 300g
a
kiszony_Pomidor +11
- i przeciętnego mężczyznę, i przeciętną kobietę będą interesować osoby o krateczkę wyżej, powtarzam, interesować, bo miłość nie wybiera i jeżeli się na nią otworzyć to czasem padnie na człowieka, który zupełnie nie wpasowywuje się w nasze gusta, ponieważ człowiek (kontrowersyjna teze here - i kobieta, i mężczyzna), nie jest algorytmem tindera, tylko złożoną istotą
- pociąg seksualny jest ważny, ale nie najważniejszy, bo ważne jest również żeby mieć w partnerze przyjaciela na którym w 100% można polegać, niektórzy dojrzewają wcześniej do tej wiedzy tajemnej i tworzą poważne związki na początku swoich lat dwudziestych, niektórzy muszą się najpierw poturbować, poruchać (i kobiety, i mężczyźni) i wtedy objawia im się ta wiedza tajemna i szukają bezpiecznej przystani (i kobiety, i mężczyźni)
- w każdym wpisie szkalującym kobiety/mężczyzn można łatwo zamienić słowo określające płeć na słowo "człowiek" i będzie to miało dokładnie tyle samo sensu, tylko że nie będzie już takie kontrowersyjne i łykane bez zastanowienia
- po co ten tekst? bo jak widzę po ostatnich wpisach, trzeba wam relacje międzyludzkie od podstaw tłumaczyć
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
@rijana: no widzisz,
Oczywiście że istnieją ale my tu mówimy o jakichś regułach rządzącymi się relacjami damsko- męskimi a nie o szczególnych przypadkach.
Komentarz usunięty przez autora
Przy czym sama też generalizujesz
Bo to tutaj też jest generalizacją. Ludzie to jednostki nie statystyka.
@rijana:
Muszę się zgodzić, bo nie mam dowodów, ale intuicja mi podpowiada że tak nie jest - ponieważ na kobietach nie ma presji by rozwijać się w innych dziedzinach, niż uroda, ponieważ ta ostatnia zupełnie wystarcza by odnieść sukces. Chyba, że mówimy o nieatrakcyjnych dziewczynach, które
@vikinggg: to nie trzeba i sama sobie poradzi czy starają się razem? zaprzeczyłeś sam sobie w jednym zdaniu.
I nie w--------j mi tu tagu #januszepsychologii bo to jest moja opinia, a nie żadna prawda
Komentarz usunięty przez autora
@rijana: to przestancie to robic bez serca wy wy wy
To proste zdanie każdy sobie powinien wydrukować i zawiesić w widocznym miejscu. Wychodząc do ludzi i chcąc kogoś lepiej poznać warto pamiętać o tej zasadzie.
@Esubane: ja nie mowie ze wygladam tak dobrze, gorzej, ale reszta sie zgadza. nie mam bajery