Aktywne Wpisy
pieknylowca +85
XDDDD psiarze to podludzie - ta łysa pała weszła do biedronki z żoną i z psem (który najwidoczniej zmienia się w coś innego po wzięciu na ręce). Przysapal się do ochroniarza, który go upomniał że jest zakaz, do menedżera który zakazał kasjerkom skasowania go, do kasjerek i do jakiegoś młodego któremu powiedzieli że da im pieniądze i on za nich z tego zapłaci a ten im odpowiedział żeby "wypie*dalali, że tu się
- Pierwsza babka maniaczka telefonowania. Przez maila potrafi się tylko umówić na rozmowę telefoniczną. 'Nieee, bo ja muszę wprowadzić pana w szczegóły itp.' Jakie #!$%@? szczegóły?! Podaj mi € i co będę robił, to są interesujące szczegóły.
- Druga firma wysyła mi 20 maili dziennie z ofertami. Dzwonią do mnie o 7:00 rano i wysyłają oferty na front-end developera, chociaż pracuję 6 lat ze Springiem... Nawet we Wronkach mnie tak wcześnie nie budzili. Myślę żeby zatrudnić kogoś do dzwonienia do nich o 6:00.
- Inna babka na rozmowie:
Ma pan jakieś projekty na GitHubie?
Na GitHubie jest moje doświadczenie i ile trzeba mi zapłacić.
Aa, czyli nie programuje pan z pasji tylko stricte zarobkowo?
brakslow.jpg
Kiedyś wysłałem jakiemuś rekruterowi maila, że umiem napisać bota, który będzie wykonywał jego pracę lepiej niż on sam, bo jemu nawet nie chciało się przeczytać mojego całego profilu na linkedinie. Zaczynam myśleć, że to może być niezły biznes.
#rekrutacja #it #hr #programista15k
Bez przesady z tym największym debilizmem...
Ale co do zasady się zgadzam, rekruterzy są często upośledzeni ( ͡° ʖ̯ ͡°)
A ja znowu siedzę w IT ponad 3 lata, dłubię coś tam into #siecikomputerowe i #linux a nawet średniej krajowej mi nie dają, chyba ktoś mnie robi w bambuko ( ಠ_ಠ)
@bulwaa7: W Zielonej Górze można z takim doświadczeniem wyciągnąć 5k w odpowiedniej firmie. Już nie mówię w 'dużych' miastach. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@maniac777: Teoretycznie to brzmi fajnie ale praca programisty nie polega na
@instinCtoriginal: Nie wiem jaka dla ciebie. Dla mnie na przykład ta, która najwięcej płaci. ;)
@Hatespinner: #!$%@? xD
Komentarz usunięty przez autora
Pasji do programowania to sobie można wymagać od juniorów, w przypadku ludzi którzy mają 30 czy 40 lat to jest absolutnie absurdalne.