Wpis z mikrobloga

@filipsiu: Nie widzę słowa stable. To, że polecają używać bety i nie planują zmian nie zmienia faktu, że nadal jest to beta.

Chociaż swoją drogą odważnie, no ale powiedzmy, że nie jest to jakiś rocket science, jak się coś r------e to nikt płakać nie będzie :)
  • Odpowiedz
@grzesiek123321: Jasne, że się czepiam :P Akurat w tym zawodzie precyzyjne określenia mają duże znaczenie. Mówisz API, myślisz klasy a potem ktoś pół dnia marnuje i szuka nie tego co trzeba :)
Lepiej się zawsze pilnować i wzajemnie poprawiać.

Zgadnij co by było jakbym powiedział, że wersja jest stabilna i beta poszłaby na produkcję? :P
  • Odpowiedz
@npsr: Bootstrap w wersji beta na produkcji to nic złego. Stronę i tak testuje się pod względem wizualnym przed oddaniem. Co innego biblioteka na backend lub nawet coś większego z js. Tutaj zgodzę się, beta na produkcji to będzie igranie z losem.
  • Odpowiedz
@npsr: Spokojnie, nie pochrzani się, nie od wczoraj jestem w branży. Nie napisałem, że chodzi o nazwy klas bo zmiany w alpha frameworka CSS mogły być bardziej znaczące. Na przykład zmiana pewnych koncepcji. API to pierwsze co przyszło mi do głowy by napisać szybko i by było to pojęcie odpowiednio szerokie. A teraz muszę się tłumaczyć z małego nadużycia.
  • Odpowiedz