Wpis z mikrobloga

@fafner: Przesadzasz. Zwłaszcza z tym odbieraniem odznaczeń. Wszak sam zadeklarowałeś, że Wykop to twoja poboczna działalność, od teraz Klid forever (czy coś w tym rodzaju) itp. Bądźże konsekwentny - zostaw tonący statek nam, stalowym szczurom. ;]
  • Odpowiedz
@kajakkajak: mówiłem wiele razy. Mógłbym to robić dalej ale nie w takiej atmosferze jak to wygląda obecnie. Poza tym zdarzyło mi się dodać ostatnio kilka znalezisk... Powiedz szczerze czy były złe/dobre a potem odpowiedz na pytanie czego im zabrakło żeby dostały więcej głosów...
  • Odpowiedz
@fafner:

W jakiej atmosferze?

Były bardzo dobre. Ale naprawde chodzi Ci wyłącznie o ilosc glosow i głowna, szczegolnie przy tylu osiagnieciach ktore juz masz? Kurcze, troche dziwne podejscie jak dla mnie. Czasem dodaje znaleziska o ktorych z gory doskonale wiem ze zainteresuja zaledwie garstke osob i jakos mi to nie przeszkadza.
  • Odpowiedz
@kajakkajak: no pewnie, że nie chodzi mi o ranking. Mógłbym go poprawić w każdej chwili. Chodzi mi bardziej o dodawanie linków na siłę, obowiązek reklamy, poczucia "misji", o to, że w dalszym ciągu nie można pod znaleziskami podyskutować na każdy temat, o to, że dominują rzeczy błahe i głupoty, o hejty, trolling, kółko wzajemnej adoracji itp Oczywiście nie mówię tutaj o użytkownikach jako ogólnej masie, bo masie można to wybaczyć.
  • Odpowiedz
@fafner: ale czemu na sile? i skad poczucie misji? mozna za to dyskutowac na kazdy temat na mikro, nawet o znaleziskach. hejty i trolling i kolka wzajemnej adoracji sa wszedzie, nie tylko na wykopie, takze w realu. zas co do niewkrecania sie i braku osiagniec, to masz jaskrawy przyklad ze raczej jestes w bledzie http://www.wykop.pl/ludzie/kubatre1/

ps: zamiast chmur tagow mam info "sorry, hotlink is not allowed"
  • Odpowiedz
@fafner: wykop ma zupelnie iny target niz klid, wiec nie dziwne ze roznia sie tagami. co nie zmienia faktu ze ogolnie pojeta nauka ma sie tutaj swietnie (pomijajac faile od czasu do czasu)
  • Odpowiedz
@kajakkajak: bardziej otwarcie powiem, że reklama jest głównie po to, żeby obserwujące Cie osoby wykopały bez czytania i tym samym dały znalezisku lepszy start. A dodawanie znalezisk polega na tym kto pierwszy doda najnowszego newsa z konkretnej puli stron (chociaż nie zawsze i nie w każdym przypadku). A przykładowe strony mogę oczywiście wymienić i Ty na pewno też ;)

Jak sam powiedziałeś o targecie... Klid mi odpowiada i ja (mam
  • Odpowiedz