Aktywne Wpisy

Naproksen +169

NoMoreTearsJustSmile +194
Witam wszystkich... Poszukuję osób które zostały oszukane przez @m__b i @a__s Wierząc w ich przemowy, uwierzyłam że dostanę odznakę "Sylwester z Wykopem". Odmówiłam wszystkim zaproszeniem na imprezy i domówki, żeby spędzić Sylwester z Wykopem. Jestem na ten moment jedną odznakę w plecy. A teraz do sedna poszukuję osób które dały się naciągnąć tym ludziom tak jak ja. Proszę również o wszelkie informację o nich na pw... Będę szykowała pozew zbiorowy. Proszę o

https://video.websitefora3mq.gq/v/hms06082017.mp4
#is #isis #syria
Nie mam sił wchodzić w jakąkolwiek polemikę, wybacz.
@pitu00pitu: nie wybuchają tak często to sprawa nr 1. Sprawa nr 2 - porównywanie Abramsa w wersji dla US Army i wersji eksportowej jest po prostu głupie bo to zupełnie inne czołgi. Ten w wersji eksportowej odpowiada poziomem Leopardowi w wersji 2A4/T-72B3, temu przeznaczonemu dla US Army bliżej do T-14 Armata. Kształt i wymiary ma niby te same ale pancerz, systemy
Zgodzę się, co więcej to nie bardzo czołg na tamte warunki i nie na tamte wojny
As of March 2005, approximately 80 Abrams tanks were forced out of action by enemy attacks.[41] Nevertheless, the campaign saw very similar performance from the tank with no Abrams crew member being lost to hostile fire during the invasion of Iraq, although