Wpis z mikrobloga

@PanJakubek nie powinno tak być. U siebie mam ich Internet 250 i jest bardzo stabilny i usterki są może raz czy dwa do roku po kilka kilkadziesiąt minut. Nie liczę przyczyn zewnętrznych, jak padło zasilanie całej dzielnicy czy innych tego typu, chociaż te jeszcze rzadziej występują.

No kilka miesięcy temu modem mi padł, ale po telefonie zjawi się technik tego samego dnia z nowym i jeszcze poprawił całą instalację
  • Odpowiedz
@PanJakubek: u mnie był problem podobny i okazało się, że w skrzynce na klatce zawodził stary rozdzielacz a przy okazji wymienili mi za darmoszkę też całe okablowanie w mieszkaniu na nowe. Najlepiej zadzwoń do nich to kogoś wyślą i rozkminią co tam u Ciebie szwankuje.
  • Odpowiedz
@PanJakubek spoko, ogólnie jestem zadowolony, 250 Mbps za 59 zł przy takiej stabilności i braku problemów, to jest dobra opcja. Powodzenia w walce z nimi. W soboty też pracują chyba, więc dzwoń dzisiaj, może kogoś podeślą
  • Odpowiedz
@PanJakubek: Też mieszkam w Krakowie, mam od nich net już ponad 4 lata na różnych adresach i do tej pory były może ze dwie awarie. Żadnych mniejszych problemów z siecią, ping zawsze ok, nie gubi pakietów. Do różnych rzeczy można się u nich p-----------ć, ale akurat stabilności i jakości łącza szkalować nie pozwolę. ( ͡° ʖ̯ ͡°) A jak ponegocjujesz z DUKiem to ceny za wszystko
  • Odpowiedz