Wpis z mikrobloga

Dzieci mi do dziadków wyjechały na wakacje. Niby spoko, wyspać się można, popracować w spokoju, pooglądać z mężem jakieś filmy, seriale, spać bez piżamy, jeść słodycze i nikt nie przeszkadza, ale... Pusto bez nich. Siedzę i oglądam ich zdjęcia, jakbym ich miesiącami nie widziała xD
#dzieci #logikarozowychpaskow
  • 110
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wykopowa_ona: uff, dobrze że mamy tak cudowne czasu że jedna kobieta może mieć trójkę dzieci, druga nigdy ani jednego - i nikt z grubsza się nie p----------a do stylu życia każdej z nich.

Chyba że stare ciotki "aaaaaa bo masz już 22 lata, w twoim wieku to już dwójkę miałam, kiedy ty wreszcie za mąż wyjdziesz, kiedy dzieci będą a nie tylko trzy koty"

Prukwy.
  • Odpowiedz
druga nigdy ani jednego - i nikt z grubsza się nie p----------a do stylu życia każdej z nich.

@Hannahalla: no tutaj to już różnie i to nie tylko stare ciotki, bo i ludzi młodszych takich jest sporo, sama spotkałam.
  • Odpowiedz
@rasjanek20: jak miałem 23 to tez tak chciałem, teraz mam 27 i cieszę się ze mam dziewczynę i brak dzieci :D dopiero zaczynasz zarabiać jakieś pieniądze i kupować lepsze auta, ciuchy, robić karierę
  • Odpowiedz
@Hannahalla: następnym razem kiedy jakaś ciotka zapyta się ciebie na jakimś ślubie itp. kiedy twoja kolej? To na następnym pogrzebie Ty jej się zapytaj, kiedy twoja kolej. Masz gwarantowany spokój ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz