Dzieci mi do dziadków wyjechały na wakacje. Niby spoko, wyspać się można, popracować w spokoju, pooglądać z mężem jakieś filmy, seriale, spać bez piżamy, jeść słodycze i nikt nie przeszkadza, ale... Pusto bez nich. Siedzę i oglądam ich zdjęcia, jakbym ich miesiącami nie widziała xD #dzieci #logikarozowychpaskow
@wykopowa_ona: ”xD” i wszystko jasne ( ͡º͜ʖ͡º) widać kto jest w twojej hierarchii na pierwszym miejscu . Gdyby moja żona tak się zachowywała zamiast po prostu spędzić czas RAZEM to nie byłbym szczęśliwy i nie opowiadaj ze na codzień masz dla niego dużo czasu gdy są dzieci w domu. Ja tam wole podejście „wyjechali na wakacje wszyscy nasi podopieczni....” ale co kto lubi .
@wykopowa_ona: no to teraz odwal sie w kiecke i na tańce ( ͡°͜ʖ͡°) idz z kolezankami, schlejcie sie jak wieprze, niech twoj misio tez se wyjdzie z kolegani i elegancko przy piatku ( ͡°͜ʖ͡°) odnowa biologiczna, lepsze niz mikrodermabrajza
@wykopowa_ona: oh.. no to sorry XD.. to ile wy macie dzieciakow Oo? anyway, pozdrawiam i zycze duzo milosci ( ͡°͜ʖ͡°) nie dla mnie takie zycie, podziwiam i maks szanuje
@wykopowa_ona: laska, co jest z tobą nie tak? Passive aggresive matko-polkowanie jak ktoś tylko zasugeruje, że być może twoje życie kręci się wyłącznie wokół dzieci. Rozumiem wyparcie jak atakuje Cię wykopowy przegryw-troglodyta, ale może przydałoby Ci się nieco dystansu? Niby ci to wszystko lata, wiesz swoje, ale "hehe dzięki za porady xD dziękuje pan psycholog xD"
@Szarlejowiec koleś, czego się mnie czepiasz, a nie osób, które na podstawie jednego wpisu oceniają całe moje życie osobiste i stan psychologiczny? Co z tobą nie tak? Czego się bulwersujesz? Wyluzuj, łatwiej w życiu ci będzie.
@wykopowa_ona: też tak miałem ostatnio. Nie trzeba było nagle szybciej wracać, ogarniać i mimo, ze nadrabialiśmy rozrywkę we dwoje to jakaś cześć pozostała pusta :)
#dzieci #logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@wykopowa_ona tak się kończy spanie bez piżamy ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■