Dzieci mi do dziadków wyjechały na wakacje. Niby spoko, wyspać się można, popracować w spokoju, pooglądać z mężem jakieś filmy, seriale, spać bez piżamy, jeść słodycze i nikt nie przeszkadza, ale... Pusto bez nich. Siedzę i oglądam ich zdjęcia, jakbym ich miesiącami nie widziała xD #dzieci #logikarozowychpaskow
@wykopowa_ona rozumiem oglądanie zdjęć :p I zazdroszczę odwagi, ja jeszcze nie dałam rady się przełamać żeby swoje pocieszki do teściów na wakacje puścić ( ͡°͜ʖ͡°)
@wykopowa_ona: a my już nie możemy doczekać się aż dzieci podrosną żeby zostały z "dziadkami" :) Ale mogę się założyć, że będzie u nas podobnie jak u Was ;)
@wykopowa_ona: my mamy takie szczescie ze naze dzieci chetnie jezdza do rodziny a I rodzina je super chetnie gosci od czasu jak pierwsza corka miala mniej niz rok na kilka tyg jezdzila do dziadkow, pozniej do mojej siostry co roku 3-6 tygodni w wakacje teraz jezdza dwie I sa przeszczesliwe, dodatkowo choc tutaj maja duzy kontakt z jezykiem polskim i mowia wspaniale to tam jednak jest go jeszcze wiecej, wiec tez
@acidd: jak pisalem wyzej, mysmy zaczeli jak mala miala 11 miesiecy I nie bylo zadnego problem za to kuzynka zony czekala kilka lat bo ze niby dzieci male I w koncu byl to problem bo dzieci nieprzyzwyczajone plalaky za mama...
@wykopowy_brukselek: myśmy na weekendy zostawiali często u rodziny. Jak gdzieś wyjeżdżaliśmy itd. Nie ma problemu, bo lubią. Teraz mają 2 i 3 lata i są szczęśliwe, że na tydzień pojechały :D Choć codziennie się upewniają, że po nie przyjedziemy:D
#dzieci #logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez autora
od czasu jak pierwsza corka miala mniej niz rok na kilka tyg jezdzila do dziadkow, pozniej do mojej siostry
co roku 3-6 tygodni w wakacje
teraz jezdza dwie I sa przeszczesliwe, dodatkowo choc tutaj maja duzy kontakt z jezykiem polskim i mowia wspaniale to tam jednak jest go jeszcze wiecej, wiec tez
za to kuzynka zony czekala kilka lat bo ze niby dzieci male I w koncu byl to problem bo dzieci nieprzyzwyczajone plalaky za mama...
Komentarz usunięty przez autora