Wpis z mikrobloga

• 550
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 68
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mesulete jak takie cos czytam, to sie zastanawiam czy to jest prawda, czy tez ja mam to szczescie ze w zyciu nie spotykam az tak z-------h i p------------h osob jak ta s---------a ciotka... ;)
  • Odpowiedz
@mesulete: Chyba nikt nie lubi takich sytuacji.
Ja na miejscu tej Oli nie chciałabym nocować kątem u jakiś krewnych. I co to za zwyczaj, że matka takie rzeczy załatwia za córkę. Jakby młode różowe się znały i utrzymywały kontakt to rozmowa i sytuacja wyglądałby inaczej.
  • Odpowiedz
To zostaw klucze Oli to ona sama jakoś trafi do was do mieszkania.

A gdzie na te mazury jedziecie bo my na mazury to blisko mamy to byśmy po te klucze zajechali.

@mesulete: ja bym powiedział, żeby się j----a i trzasnął słuchawką Xd jak można być takim k-----m. Wybacz za ostre słowa, ale no aż nerwica człowieka łapie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 103
@AwizisieAkat no właśnie nie bardzo się zgodziła. Mowiła, że może. Sory ale jakbym zalatwial jakis nocleg swojemu dziecku to nie skonczylo by sie to na jednej rozmowie z jakas pijana osoba. Staralbym sie to potwierdzic. Zreszta nigdy nie prosilbym o taka przysluge tak naprawde obcych osob. Dla mnie to niepojete jak na podstawie jednej rozmowy z kims pijanym można planowac wyslanie do tej osoby i obcego miasta swojego dziecka.
  • Odpowiedz
jak takie cos czytam, to sie zastanawiam czy to jest prawda, czy tez ja mam to szczescie ze w zyciu nie spotykam az tak z-------h i p------------h osob jak ta s---------a ciotka... ;)

@benzdriver: przecież OP napisał, że jego różowa nie odmówiła ciotce, więc ta miała prawo myśleć, że są umówione. powściągnij agresję i nienawiść do ludzi ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 26
@mesulete nawet jakbym się na takie coś zgodził, to gdyby mnie poinformowano na ostatnią chwilę to bym powiedział wprost że takich rzeczy na ostatnią chwilę się nie zostawia i niech w--------a jeśli nie ma szacunku dla mojego życia
  • Odpowiedz
przecież OP napisał, że jego różowa nie odmówiła ciotce, więc ta miała prawo myśleć, że są umówione. powściągnij agresję i nienawiść do ludzi ( ͡º ͜ʖ͡º)

@Kupojadek: owszem - nie odmówiła, ale konkretne daty nie padły a normalni ludzie zazwyczaj planują i umawiają się konkretnie.
  • Odpowiedz