Wpis z mikrobloga

• 550
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 68
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

no po części to wszyscy z---------e, bo jak różowy się zgodził i potem cisza to co sobie miała pomyśleć? a to, że mogła uprzedzić to też z-----a

@AwizisieAkat:

Yyyyyyyyyyy no dobrze ciociu, jakieś miejsce może się znajdzie, ale muszę jeszcze mojego niebieskiego spytać o zdanie.

No jak dla mnie to nie brzmi jak zgodzenie się xD Jedynie bardziej coś typu "pomyślimy, zgadamy się jeszcze", na takiej zasadzie, że później ktoś
  • Odpowiedz
@lady_katarina: Dokładnie. Nie wiem jak zdanie > Yyyyyyyyyyy no dobrze ciociu, jakieś miejsce może się znajdzie, ale muszę jeszcze mojego niebieskiego spytać o zdanie.
można zrozumieć jako: wbijajcie, zarezerwowaliśmy wam miejscówke, nie możemy się doczekać. Ale sądząc po ilości plusów pod komentarzem @AwizisieAkat jest tu wielu co tak to rozumieją ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@mesulete: Moim skromniutkim zdaniem trochę daliśta dupska, młoda mogła być bardzo w porządku dziewuchą, która chce robić coś fajnego, w przeciwieństwie do ciotuni ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 24
@fetozaur jasne, podobno jest całkiem sympatyczna. I chętnie byśmy ją ugościli mimo, że jest to daleka rodzina której mój różowy nie widział od wielu lat ale tak się nie załatwia podobnych spraw. Gdybyśmy dostali telefon powiedzmy miesiąc wcześniej z grzecznym pytaniem czy jest możliwość przenocowania to by to inaczej wyglądało, choć 2tyg to i tak wydaje mi się za długo. A informacja na 3 dni przed przyjazdem przekazana w roszczeniowej postawie
  • Odpowiedz
@mesulete: ja tam jak jakaś taka ciotka trzy razy w życiu widziana o takie zeczy pyta to jestem biedny i śpię w pracy pod biurkiem, s żywię się izolacją z kabli
  • Odpowiedz
bo ciotka należy do plotkar naczelnych.

@mesulete: Mniej wyje*** a będzie CI dane.
Też mam chore akcje w rodzinie, mam już to w D... co sobie o mnie myślą, ja z nimi nie mieszkam.
  • Odpowiedz
  • 0
@mesulete Trzeba było odwołać wcześniej a nie się umawiać teraz to by wypadało dziewczynie wynająć nocleg na kilka dni przynajmniej w ramach przeprosin !
  • Odpowiedz