Aktywne Wpisy

jmuhha +53
Tak wygląda „skandynawskie drewno” w praktyce.
Ładne z wierzchu, a w środku… papier. Symbol naszych czasów
Ładne z wierzchu, a w środku… papier. Symbol naszych czasów
źródło: 1000021897
Pobierz
MonazoPL +98
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: santander 1060
Pobierz

@AwizisieAkat:
No jak dla mnie to nie brzmi jak zgodzenie się xD Jedynie bardziej coś typu "pomyślimy, zgadamy się jeszcze", na takiej zasadzie, że później ktoś
można zrozumieć jako: wbijajcie, zarezerwowaliśmy wam miejscówke, nie możemy się doczekać. Ale sądząc po ilości plusów pod komentarzem @AwizisieAkat jest tu wielu co tak to rozumieją ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@mesulete: Mniej wyje*** a będzie CI dane.
Też mam chore akcje w rodzinie, mam już to w D... co sobie o mnie myślą, ja z nimi nie mieszkam.
@mesulete: dziękuję dobranoc
@AwizisieAkat: W którym miejscu "jakieś miejsce może się znajdzie" padła zgoda na przenocowanie obcej osoby przez dwa tygodnie w bliżej nieokreślonym terminie?