Wpis z mikrobloga

@timorex: niewazne czy baba pusta czy nie ale ma duzo racji. Nie wszystko co wazne i prawda pasuje akurat wszedzie? Ponoc spotkanie sportowe ma dotyczyc sportu, kibicowania i druzyn, a nie emm.. przypominania wojny naszych pradziadkow z zeszlego wieku? Wrzucanie takiego obrazka na trubuny to pomysl subtelny i trafiony jak plakaty antyaborcjonistow z pasztetem z plodow straszace po rynkach. No tak wy wszyscy MACIE RACJE tak wlasnie bylo i to
  • Odpowiedz
@ediz4: Przeklinanie w emocjach to nie to samo co ten baner. Twoim zdaniem neutralne sporty na zywo jak pilka (nie zadne mma) powinny byc przeznaczone tylko dla doroslych? bo ludzie na trybunach to bydlo i to co nalezy zmienic to nie wpuszczac tam dzieci? mamy chyba inne wyobrazenie o sporcie.
  • Odpowiedz
@FormaLinka: Co? Zdajesz sobie sprawę, że oprawy na Legi, zawszy miały taki charakter? To nie jest odosobniony przypadek. To tworzą ludzie z pasją i mi się to podoba (oprawy, sam z piłką nożną nie mam nic wspólnego), to jest taki wjazd typu. o pójdę sobie na koncert a potem płacz, że głośno i mojego malucha bolą uszy...
Kibice Legii mają bardzo duży dorobek, jeżeli chodzi o wspieranie weteranów oraz kultywowanie
  • Odpowiedz
@FormaLinka: Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy - na stadionie mogą zdarzyć się bardziej gorszące sceny niż narysowany baner który ma przynajmniej funkcję pedagogiczną. Jeśli zabierasz tam dziecko które będzie płakać bo zobaczyło rysunek to tylko i wyłącznie twoja wina.
  • Odpowiedz