Wpis z mikrobloga

@cdwdj: Przecież to normalne, że najpierw kluby badają, czy zawodnik w ogóle jest zainteresowany takim ruchem.

Że nielegalne to inna historia.

W każdym razie, PSG nie musiało sobie zaprzątać głowy negocjacjami z Barcą, skoro zamierzali od początku wpłacić klauzulę.
  • Odpowiedz
@Puccini: wiem, że grubo.

Manego jest Valverde. Zobaczymy jak to wyjdzie. Barcelona ostatnio robi transfery pokroju Carolla. Gomes, Pablo, Digne, Turan, Denis Suarez,Vermalean, Semedo, Deulefou, Vida, Mathieul. Zobacz 10 zawodników a każdy słabizna.

Ostatnie 4 lata(wliczam aktualne okienko) to udane transfery Luis Suarez, Rakitic, Umtiti?

Niech sytuacja powtórzy się przez kolejne 2-3 lata i uwierz mi, że Barcelona będzie miała problem.
  • Odpowiedz
@El_Duderino: @El_Duderino: Piszesz głupoty. Po pierwsze nie jest to żadna zemsta że strony PSG, bo po Neymara podchodzą już trzeci raz. Po drugie pokaż mi gdzie niby Neymar podpisał coś z Katarem i otrzymał 300 mln. Po trzecie pokaż mi gdzie jest oficjalne oświadczenie, że Barcelona robi jakiś spisek przeciwko PSG, wierzysz we wszystko co napiszą. Po czwarte nie wiesz co oznacza hasło "Mes que un club", nawiązuje
  • Odpowiedz
TL;TR

P---------e fana realu

@dziomson: oho - kolejny "dwukolorowiec", który każdego krytykującego Farselonę nazywa fanem Realu.

Zdajesz sobie sprawę, że są inne kluby na świecie i ktoś może mieć po równo wysrane na FCB
  • Odpowiedz
@MagnaPomerania: >
oho - kolejny "dwukolorowiec", który każdego krytykującego Farselonę nazywa fanem Realu.

Zdajesz sobie sprawę, że są inne kluby na świecie i ktoś może mieć po równo wysrane na FCB i RM?

Widzę jak ma wysrane skoro jebnął elaborat na pierdyliard znaków XD poza tym kojarzę gościa bo ciągle ból dupi o Barcelone i jara się realem. Elo
  • Odpowiedz
@El_Duderino: xD
Ja na przykład jako kibic nie mam żadnych pretensji ani do Neymara, ani do PSG. Niech odchodzi. I przy okazji ciekawi mnie czemu nie odniosłeś się do odpowiedzi użytkownika cdwdj
  • Odpowiedz