Wpis z mikrobloga

@El_Duderino: Jedyne pretensje z jakimi sie spotkałem były skierowane do Neymara o to ze traktuje kibicow jak szmaty nie określając sie jasno co do transferu. Nikt normalny nie ma pretensji do PSG za wykorzystywanie nieudolności zarządu Barcelony przy negocjowaniu kontraktu. A to ze teraz podobno będzie pozew przeciwko PSG o złamanie FFP to tylko przykład sytuacji w której tonący brzytwy sie chwyta. A i tak ta brzytwa na nic sie
  • Odpowiedz
@Abaddon84: Owszem jestem i uwazam ze polityka transferowa Barcelony od lat to j----a zenada i ktos powinien za to beknac. Uwazam tez ze to wina Barcelony jak Neymar odejdzie i tylko jej. Sorry klauzule z najwiekszym talentem i gosciem na ktorym chcesz opierac zespol na lata ustala sie na poziomie 1mld a nie 222mln, 222mln to mozesz sobie ustalac za Alexisa Sancheza ;)
Po prostu nuda, temat juz przewalkowany od
  • Odpowiedz
@cdwdj: @Abaddon84: @Perlo:
Proste podsumowanie działalności tego klubu. Przestawiłem tutaj fakty na temat zachowania, wypowiedzi i działania zarządu i piłkarzy Barcelony teraz oraz w przeszłości.

@Oskarek89: Serio? Niska jak na niego, ale pewnie i tak nie chciałby do PSG iść.

. A to ze teraz podobno będzie pozew przeciwko PSG o złamanie FFP to tylko przykład sytuacji w której tonący brzytwy sie chwyta. A
  • Odpowiedz
@Perlo: Dla mnie spoko, jestem zajęty innymi sagami i ta z Neymarem mnie tak mierzi i nudzi, że nie podążam za nią jakoś szczegółowo, dlatego właśnie miły podsumowujący wpis bez chamskich ataków jak dla mnie. Ot pigułka. Natomiast pewnie masz racje, dla kogoś kto to śledzi to nic nowego. Co do 222 za Neymara, to zgadzam się, że to śmiech.
  • Odpowiedz
@El_Duderino: chłopie, mi byłoby wstyd pisać takie p------o oderwane od rzeczywistości, skoro twierdzisz, że Messi ma klauzulę w wysokości miliarda euro XDD

Stek bzdur poparty własnymi wypierdami. Podaj dokładne cytaty potwierdzające to, co piszesz.
  • Odpowiedz
@Perlo: @cdwdj: Wszystko wskazuje na to, że w niedługim czasie Barcelona może podzielić los Liverpoolu i staną się takim średniakiem w Europie. Słabe transfery, gwiazdy się starzeją.
Messi 30 lat, Suarez, Pique już za pół roku będą mieli 31 lat. Iniesta 33. Busquets i Rakitic 29 lat. Neymar odchodzi.
7 najważniejszych piłkarzy powoli się kończy.

Jeżeli Barcelona nadal będzie robiła takie transfery jak w ostatnim i aktualnym roku
  • Odpowiedz
A Barca wyraziła zgodę na negocjacje z Neymarem?

@cdwdj: Ale wiesz o tym, że w momencie wpłacenia klauzuli Barcelona nie ma nic do gadania?

Nie wiem, masz jakiś problem, że za te 222 bańki Barca kupi kolejnego cracka na miejsce
  • Odpowiedz
Wszystko wskazuje na to, że w niedługim czasie Barcelona może podzielić los Liverpoolu

@gosolution:

grubo xD to jest zbyt duża marka więc zawsze będą przyciągać dobrych piłkarzy i przede wszystkim nie mają poza Realem i Atletico praktycznie żadnej konkurencji w lidze więc nawet o wypadnięciu z LM nie może być mowy a Ty piszesz o podzieleniu losu liverpoolu. No chyba, że zaczną regularnie robić transfery pokroju Carolla i Jonjo Shelveya
  • Odpowiedz