Aktywne Wpisy

KingaM +41
#dzieci mój syn nauczył się obchodzić nieumiejętność czytania biorąc mój telefon, robiąc zdjęcie, wrzucając do #chatgpt, wklejąc przypiętą w schowku komendę "przepisz" a następnie klikając w odpowiedzi ikonę głośnika, by syntezator mowy przeczytał przepisaną zawartość, ale to odrobinę czasochłonne, przyłapałam go na czytaniu książek z bajkami w taki sposób, nie mogę wyjść z podziwu z jego uporu

malala777 +148
Podczas gdy ty marnowałeś dzisiejszą noc na spanie za darmo, wielu nadludzi lekarzy spało dzisiaj na nocnym dyżurze za 500 zł na godzinę finansowane z twoich podatków, po czym pojadą sobie dzisiaj posiedzieć w przywacie za kolejne 500 zł na godzinę + % od wizyty.
Ale pamiętaj to są męczennicy, bo mieli aż 6 lat studiów (ty miałeś marne 5), po czym ich minimalna płaca to jest marne 10k miesięcznie.
#lekarski
Ale pamiętaj to są męczennicy, bo mieli aż 6 lat studiów (ty miałeś marne 5), po czym ich minimalna płaca to jest marne 10k miesięcznie.
#lekarski
źródło: Evimed_przychodnia_Gdynia_6-1024x684
Pobierz

Polecam, świetny sprzęt :-)
źródło: comment_b3WnBKpuQbWTE9eg3YDLfgSXeRYhNLnC.jpg
Pobierzparę dni temu przejechałem przez około 5 przejść obok policji (czekali na przejazd TdP) i nikt nic, tylko patrzyli sobie na mnie, wiem też że po krakowie jeździ jedna dziewczyna która miała już rozmowę z policją i nic nie mieli do tego, byle uważać i jeździć ostrożnie
jeśli chodzi o prawo to z tego co widzę to można po chodnikach i przejściach bo ona jest traktowana jak zwykła hulajnoga
@Andczej: wymieniłeś 2 opony? czy da radę jeździć z jedną opona bezdętkową i drugą, oryginalną, dętkową?
przód pęknięta dętka po 80km, opona cała, założona bezdętkowa i do teraz jest cała
tył cały a na liczniku mam około 250km i ciągle oryginał założony
Czyli przód bezdętkowa, tył oryginał z dętka, jest ok