Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

MallaCzarna +4
Boze, zestresowana jestem strasznie głupia
( ಠ_ಠ)
W sobotę poznam moja siostre i kuzynke(jadę do Krakowa)zaprosiłam je na "fancy" obiad bo akurat jest restaurantweek. Głównym daniem jest noga z kaczki.
Więc co ja, debil robię prawie tydzień wcześniej o 2 w nocy? Googlam "jak jeść nogę z kaczki" xD
Śmieszne, bo ja wiem jak, niczego nowego się nie dowiedziałam. Pewnie się zdziwice ale na Lubelszczyźnie mamy sztućce od jakiegoś
( ಠ_ಠ)
W sobotę poznam moja siostre i kuzynke(jadę do Krakowa)zaprosiłam je na "fancy" obiad bo akurat jest restaurantweek. Głównym daniem jest noga z kaczki.
Więc co ja, debil robię prawie tydzień wcześniej o 2 w nocy? Googlam "jak jeść nogę z kaczki" xD
Śmieszne, bo ja wiem jak, niczego nowego się nie dowiedziałam. Pewnie się zdziwice ale na Lubelszczyźnie mamy sztućce od jakiegoś

Polecam, świetny sprzęt :-)
1. zamówić z Polski dętkę i trzeba przyciąć wentyl
2. zamówić z Polski oponę bezdętkową
3. zamówić z Chin dętkę
4. zamówić z Chin oponę bezdętkową
podobno na bezdętkowych gorzej się jeździ bo są większe drgania i gorzej przy jeździe na nierównym, ja wybrałem opcję nr 4. i czekam na oponki, rozebranie jest proste i zajmuje może 2-3
@Ian: mirku dopiero mam 'wysłane', napisałem że czekam na oponki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
LINK ---------- za 3szt z wysyłką DHL i ubezpieczeniem od VAT dałem 48,75$
więc zalecam zamówić teraz aby potem nie czekać, opinie na necie są różne, jedni polecają inni odradzają, ja chyba wolę gorszy komfort (mam nadzieje że nie będzie tragedii) niż co tydzień ją rozbierać
@Andczej: dlatego edytowałem wpis :) zmyliło mnie to "rozebranie jest proste i zajmuje może 2-3 minuty, żeby ściągnąć i nałożyć gumę trochę musisz się namęczyć" - rozumiem że te informacje wyczytane na forach? anyway, dzięki za link, chyba zamówię
@Ian: fora + masa filmików na YT
a rozebranie jak widać mam już za sobą ( ͡° ͜ʖ ͡°)