Aktywne Wpisy

kasx89 0
Pytanie dla #niebieskiepaski. Na co zwracacie uwagę w pierwszej kolejności / najbardziej w wyglądzie kobiety?
Co musi mieć kobieta, żebyście zwrócili na nią uwagę, jeżeli chodzi o wygląd? Jeżeli paznokcie to jakie? Fryzura, zęby, ciuchy, a może jeszcze coś innego?
A co totalnie was odrzuca?
#rozowepaski #p0lka #zwiazki
Co musi mieć kobieta, żebyście zwrócili na nią uwagę, jeżeli chodzi o wygląd? Jeżeli paznokcie to jakie? Fryzura, zęby, ciuchy, a może jeszcze coś innego?
A co totalnie was odrzuca?
#rozowepaski #p0lka #zwiazki

elektryk91 +164
Jednym z powtarzających się wyzwań przy budowie rakiet jest utrzymanie wagi całej konstrukcji w ryzach. Nie inaczej było przy amerykańskim programie księżycowym z lat ‘60. NASA musiała iść na kompromisy w tej kwestii i jednym z nich było uproszczenie systemu do podtrzymywania życia.
Gdyby astronauci programu Mercury, Gemini i Apollo mieli oddychać zwyczajnym powietrzem atmosferycznym, trzeba by w kapsułach zainstalować osobne zbiorniki azotu oraz tlenu, pociągnąć przewody do każdego z nich i
Gdyby astronauci programu Mercury, Gemini i Apollo mieli oddychać zwyczajnym powietrzem atmosferycznym, trzeba by w kapsułach zainstalować osobne zbiorniki azotu oraz tlenu, pociągnąć przewody do każdego z nich i

Polecam, świetny sprzęt :-)
1. zamówić z Polski dętkę i trzeba przyciąć wentyl
2. zamówić z Polski oponę bezdętkową
3. zamówić z Chin dętkę
4. zamówić z Chin oponę bezdętkową
podobno na bezdętkowych gorzej się jeździ bo są większe drgania i gorzej przy jeździe na nierównym, ja wybrałem opcję nr 4. i czekam na oponki, rozebranie jest proste i zajmuje może 2-3
@Ian: mirku dopiero mam 'wysłane', napisałem że czekam na oponki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
LINK ---------- za 3szt z wysyłką DHL i ubezpieczeniem od VAT dałem 48,75$
więc zalecam zamówić teraz aby potem nie czekać, opinie na necie są różne, jedni polecają inni odradzają, ja chyba wolę gorszy komfort (mam nadzieje że nie będzie tragedii) niż co tydzień ją rozbierać
@Andczej: dlatego edytowałem wpis :) zmyliło mnie to "rozebranie jest proste i zajmuje może 2-3 minuty, żeby ściągnąć i nałożyć gumę trochę musisz się namęczyć" - rozumiem że te informacje wyczytane na forach? anyway, dzięki za link, chyba zamówię
@Ian: fora + masa filmików na YT
a rozebranie jak widać mam już za sobą ( ͡° ͜ʖ ͡°)